Érdemes elmenni endokrinológushoz?
20 éves fiú vagyok. Az egyik problémám, hogy kb. 10 éves korom óta nagyok a melleim, és ez nagyon zavar.
A másik: Alig van valami arcszőrzetem, és ami van, az is pehelyszerű, pedig 4 éve borotválom heti rendszerességgel.
Ráadásul, a hangom is viszonylag vékony, de nem vészesen.
Tudtommal nem kell beutaló. Van fizetős és nem fizetős is. Arra készülj fel, ha nem fizetőshöz mész, akkor valószínüleg csak 1-2 hónap múlva kapsz időpontot. Én legalábbis így jártam amikor hajritkulás miatt el akartam menni. Az ingyenes rendelésre legalább 2 hónapot kellett volna várni, a fizetős meg alkalmanként 8000ft és úgy számoltam, hogy 2 alkalom biztos kell majd, egyszer hogy beutaljon a vérvételre, egyszer meg amikor vissza megyek a laborleletekkel. Úgyhogy végül nem voltam, hanem elkezdtem használni egy hajszeszt a hajritkulásra.
24f
Megvannak az erdmények:
Két becsillagozott hormonszint van a papíron:
Az egyik a tesztoszteron-szint: 7,82 (9,90-52,30)
A másik: szexuálhormon-kötő-glob.: 8,82 (13,00- 71,00)
Hormonpótlásra sajnos csak szeptemberben kerül sor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!