Bőr és nemibeteg gondozóba hogyan tudok eljutni Budapesten? Ha jól tudom nem szükséges beutaló. Hova érdemes elmenni?
Én egy vidékit ajánlanák inkább .Mitől lennének Pesten okosabbak ? Mindenhol csak pénzre megy ki a játék.
Amit nem tudnak szakrendelésen azt egész jól gyógyitják a magán rendelésükön .
A bőr- és nemibeteg gondozóba való bejutáshoz Budapesten valóban nem szükséges beutaló, és TB-támogatott helyeken is fogadnak, ha biztosítással rendelkezel. Több olyan szakrendelő is van a fővárosban, ahová fordulhatsz, ha bőrgyógyászati vagy nemi betegséggel kapcsolatos problémád van.
Az egyik legismertebb ilyen hely a Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikája, amely a Mária utcában található. Itt jó színvonalú ellátásra számíthatsz, és nem szükséges beutaló, ha bőr- vagy nemibetegséggel kapcsolatos problémád van.
További lehetőségek közé tartozik a Szent István Kórház Bőr- és Nemibeteg Gondozója is, ami szintén biztosít államilag támogatott ellátást. Itt is fogadnak beutaló nélkül, és általában gyorsan kaphatsz időpontot.
Fontos, hogy mindkét helyen, vagy bármelyik szakrendelőben ahová mész, legyen nálad a TAJ-kártyád, mivel ez szükséges a TB-alapú ellátáshoz. Előtte érdemes felhívni az intézményt, hogy megtudd, mikor van rendelés, és hogy szükséges-e előzetes időpontfoglalás.
Bármelyik helyre mész, figyelj arra, hogy pontosan mondd el a panaszaidat, mert ez segíthet a gyorsabb diagnózisban és kezelésben. Ha a fertőzés enyhébb, gyorsan megoldhatják a problémát, de ha komolyabb, a további lépéseket is tisztázni fogják veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!