Nincs a zacskómban golyó, ez gáz?
20:38 vagyok.
nekem mind1, h lepontoztok-e, v nem, csak így a kérdező hiheti azt, hogy nem mondok igazat. ahogy az utánam szóló helyesen mondta, a heréknek nem jó a testhőmérséklet, ezért helyezkednek el a testen kívül. ez nem véletlen! ha nem törődsz vele, azaz leszarod, akkor ebből később gond lehet. nem azt mondom, h ez miatt megfogsz halni 2 hónap múlva, de drámaian megdobja az esélyét annak, h rákos leszel!
plusz jó eséllyel a golyóidnak annyi
és már most is steril vagy
az orvosok nem csináltak semmit kiskorodban? egyszerüen enm tudom elhinni
@ 2009-11-14 21:42
Abszolút összekeverted a heresérvet a cryptorchizmussal (here a hasüregben marad, nem száll le a 9. hónapban), ill a here retentiojával (amikor a here az ágyékcsatornában marad).
Kérdező!
Miért nem vagy (voltál) operábilis?
Üdv: EE
Kérdező!
Miért nem lehet ill. lehetett operálni odalenn? Konkrétan mi az oka, ami miatt nem?
Ezt urológus vagy sebész mondta?
Voltál nemzőképességi- és sperma-vizsgálaton már?
Ha hallgatsz, minek kérdeztél, ill. nyitottad ezt a topikot? Hogy segítsünk akkor?
Megoldást csak úgy tudsz találni vmire, ha a bajodat megbeszéled ill. válaszolsz a keresztkérdésekre!
EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!