Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nincs a zacskómban golyó, ez gáz?

Nincs a zacskómban golyó, ez gáz?

Figyelt kérdés
Persze ez nem teljesen így van, van golyóm csak az fel van csúszva és ha a zacskómat tapogatja valaki nem érez semmit mert nekem nem ott van. 16/f
2009. szept. 22. 20:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
81%

Eddig is ilyen volt? Most kezdtél el aggódni, vagy eddig nem vetted észre?

Én minden esetben orvoshoz mennék, nekem kis koromban (kb.3-4 éves lehettem) mütötték, mert az egyik felcsuszott vhova, ne kérdezd hova, mert nem emlékszem rá. :D

2009. szept. 22. 20:31
 2/18 A kérdező kommentje:
Eddig is ilye volt, valamikor akkor engem is elvittek orvoshoz de nem helyrehozható, olyan helyen van, és most fedeztem fel az oldalt.
2009. szept. 22. 20:32
 3/18 anonim válasza:
94%
az elég gáz ha nincs a heréd a helyén, mert azt operálni szokták még gyerekkorban.
2009. szept. 22. 20:33
 4/18 anonim ***** válasza:
93%
hát...születésed óta úgy van? mert ha egy újszülöttnek fel van csúszva azt elvileg operációval szokták megoldani h leengedjék.
2009. szept. 22. 20:34
 5/18 A kérdező kommentje:
Hát látom nem olvastátok amit írtam, engem nem lehet/ett operálni!
2009. szept. 22. 20:35
 6/18 anonim ***** válasza:
26%
ez elég gáz, mert késöbb rákos lehetsz tőle!
2009. szept. 22. 20:38
 7/18 anonim ***** válasza:
Pedig ez erősen "liftező here"-gyanús eset és amint írták előttem is, ha a herék nem szállnak le rendesen és időben, akkor az növeli a hererák kialakulásának esélyét! Ne ijedj meg, de ha nem voltál orvosnál kiskorod óta, illetve nincs valami konkrét forgatókönyv a jelen helyzetre, akkor érdemes lenne beszélned egy urológussal minél hamarabb!
2009. szept. 22. 21:28
 8/18 anonim ***** válasza:
21%
Hát figy, ha működik rendesen akkor mind1 hol vannak a herék. Ondód van, ugye? Mert akkor nincs gáz. Legalább védett helyen vannak. Hasznos lehet ha valaki tökön akar rúgni.
2009. szept. 22. 21:30
 9/18 anonim válasza:
El tudsz élvezni, úgy hogy spermium is jöjjön? Ezt úgy hívják, hogy a heréid nem ereszkedtek le... Ha minden működik akk no para...
2009. szept. 22. 21:33
 10/18 anonim ***** válasza:
97%

Irtó nagy hülyeségeket vagytok képesek leírni!

Attól, hogy el tudsz élvezni, még a heréid veszélyben vannak. Nem a tökönrúgástól kell védeni, hanem a hőtől, amit a tested közelsége jelent, ugyanis a spermiumtermeléshez 2-3 Celsius fokkal alacsonyabb hőmérsékletre van szükség, mint a test hőmérséklete. Ha ingaheréd van, akkor azt egy műtét során rögzíteni szokták a zacsiban (hozzávarrják), ha pedig a heréd a hasüregben rekedt, akkor az nagy valószínűséggel nem fejlődött ki rendesen, vagyis nemtőképtelen leszel. A "nem lehetett műteni" dolgot nem értem, minden esetre orvost javaslok.

És ha gondolod, írj privát levelet!

2009. szept. 23. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!