Mi lehet ez? Gomba? (kép csatolva)
Figyelt kérdés
Körülbelül már egy másfél hónapja lehet. Nem nagyon törődtem vele mert volt ilyen egyszer a hátamon kenegettem és lement, illetve nem pont ilyen csak az elején.
1. Időnként nagyon viszket
2. Néha-néha kentem rá Betadine oldatot
3.17 éves vagyok, semmilyen fizikális kapcsolatom nem volt. 2 naponta fürdök és sose hordom mások alsóneműjét.
Itt a kép: [link]
Nagyon megköszönném aki elmondaná mi is ez, illetve a gyógymódot. köszönöm!
2013. ápr. 7. 19:43
11/20 anonim válasza:
A h2o2 pedig egyetlen dolgot csinál, ellát oxigénnel. A sarjadzógombák pedig nem élnek meg oxigéndús környezetben. Ezenkívül elősegítik az oxigénneltáplálkozó bacik körülményeit, merhogy ott bizony bőrflórafelborulás van savas, oxigénhiányos irányba ahol gombatúlszaporodás egyáltalán előfordulhat. Ellentétben antikiotikummal, ami nem válogat, kinyírja az aerob, oxigéntevő bacikat is.
12/20 anonim válasza:
Olvasd el rendesen ,kérlek! antimikotikum és nem antibiotikum
13/20 anonim válasza:
Igen a H2O2 valóban így hat,de ide kevés
14/20 anonim válasza:
Az antimikotikumok gomba ellenes szerek, az antibiotikumok pedig baktérium ellenesek. Ide,amúgy vétek is lenne antibiotikumot kenni,mert az "hizlalja" a gombákat, és ha eddig nem lett volna,majd lesz utána.
16/20 anonim válasza:
Kevés? Biztos próbáltad már, azért tudod.........
18/20 A kérdező kommentje:
Kitoltottem , es osszegyult 8pont de az is ugy hogy nehany kerdesnel azt mondtam hogy na jo ritkan de azert elofordult mar... Szoval ha gombafertozes van akkor mi a legjobb teendo? :)
2013. ápr. 8. 23:47
19/20 anonim válasza:
Tudod azért hogy a pontok csak valószínűséget mondanak. Próbáld ki a köpettesztet is.
És hát én ezt javaslom, sokkal inkább mint a diétát:
20/20 anonim válasza:
Kend be gomba elleni szerrel,akár a Betadine oldat is jó,erős gombaölő(hidd el),de ne csak néha,hanem naponta 2x,és ha meg tudod oldani valahogyan (pl.gézlap)fedd le,h ne érjen össze két bőrfelület és amivel bekented az is rajta maradjon,ne maszatold szét. Az,h belsőleg mit csinálsz,már egy más kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!