Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Akkor ezt most tőle kaptam el?

Akkor ezt most tőle kaptam el?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szerda este lefeküdtem egy lány ismerősömmel, utána semmi problémám nem akadt. Péntek éjjel ismerőseimmel buliztam és ma szombat estére éreztem, hogy viszket a makkom és sok kis piros pötty jelent meg rajtam (természetesen rendszeresen tisztálkodtam közben, az átlagnál többször is). Lehet, hogy lényegtelen de leírom, hogy "szokásom" pisilés után szárazra törölni, pénteken 1x a szórakozóhely wc papírját használtam erre. Bár 21 éves vagyok és kb 4 éve van aktív szexuális életem, de ilyet még nem tapasztaltam, gondolom gomba... Pont leutaztam vidékre és ugye húsvét is, de van Canesten krémem. Állítólag ez jó rá, vélemény?

A kérdésem pedig, hogy vajon a lánytól kaptam el, vagy esetleg bulizás közben valahogy?! Az én helyzetemnek ugyan tök mindegy, de azért remélem nem a lánytól, mert ciki lenne.

Valamint, hogy hogyan tudom elkerülni, hogy más elkapja tőlem a mosdó használatával?

Köszi!

2013. márc. 31. 04:15
 1/9 anonim ***** válasza:

hááát bizony a csajszitól kaptad el...ezt bebuktad...egyébként jól csinálod, igazi úriembernek tűnsz. a tisztálkodás nagyon fontos, a'nélkül bizony rosszul érzi magát az emberfia..

a canestent nem ismerem, eddig megúsztam..

kérdésedre válaszolva:bulizás közben valahogy nem lehet elkapni, csak egy doboz sört..maximum

azt a lányt egy darabig kerüld, bár már mindegy...

hogy lehet elkerülni, hogy más is elkapja tőled? ne érintkezz sehol semmivel, senkive...

irány a doki, bőrgyógyászat..sajnos így jártál...

drukkolok..ez a húsvét emlékezetes lesz.

2013. márc. 31. 06:51
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen,a lánytól kaptad el és ha szerencséd van, akkor mást nem kaptál el. Ez egyszerű gombásodás,amire jó lesz a Canesten kenőcs,amíg el nem jutsz bőrgyógyászhoz. Amúgy ilyet csak szoros testi érintkezéssel lehet elkapni,papírral,WC-n nem. Úgyhogy Te is tovább adhatod!
2013. márc. 31. 07:51
 3/9 anonim ***** válasza:

Biztosan a lánytól,és gombáknak még ki is kellett fejlődni

hogy a tünetet előidézzék nálad id

2013. márc. 31. 10:23
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Bravo akkor ezt szépen összehoztuk :D

Bár kicsit még mindig, kételkedem, nagyon nem ilyennek ismertem meg (az eset sem a tipikus egy éjszakás kaland). Lehet valamilyen különleges eset, hogy mégsem ő a hibás a kialakulásban?

Más testrészeimen is elkaphattam? Pl: száj, kéz stb. Ha igen, azoknak mik lennének a tünetei?

2013. márc. 31. 13:51
 5/9 anonim ***** válasza:
Ne hibáztasd! Ez nem tripper,v.szifilisz,amit kizárólag nemi úton lehet elkapni. A gomba sajnos minden nőnek a hüvelyében benne van,de időnként (pl.betegség, gyógyszer)a természetes védőrendszer nem képes leküzdeni. Ilyenkor elszaporodik és fertőz.Akár uszodában,akár közös WC használatkor.
2013. márc. 31. 14:05
 6/9 anonim ***** válasza:

látom, nem haragszol a csajszira, és ez rendes tőled...beszéld meg vele. ha inteligens, akkor örülni fog, és seggberúgja az előző pasiját..

egyébként orálisan is megy..de még mennyire.. szóval megbeszélni, aztán hajrá...

2013. márc. 31. 17:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Ennek semmi köze sem az előző, sem a mostani pasijához.Gombásodást nem csak sexuális érintkezéssel kaphat el valaki!
2013. márc. 31. 17:56
 8/9 A kérdező kommentje:

Úgy érzem lesz egy kínos beszélgetésünk... :D

Viszont kezdem tényleg meggondolni, hogy nem tőle kaptam el.

1, Hajlamos vagyok elkapni mindenféle hülyeséget (pl. uszoda után rendszere a lábgomba) Főleg most eléggé le vagyok gyengülve.

2,Van annyira intelligens, hogy elmondaná vagy nem feküdne le velem...

3, "Gombásodást nem csak sexuális érintkezéssel kaphat el valaki!"

Az előző pasijának pedig biztosan semmi köze hozzá, mert min. 2 hónapja csak velem volt.

Köszi a válaszokat!

2013. márc. 31. 19:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha le van gyengülve az immunrendszered,most olyan dolgok is betegséget okozhatnak,amit eddig fel sem vettél.Minden hüvelyben van gomba,de Te most "érzékeny" lehetsz rá,ezért okoz panaszt.
2013. márc. 31. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!