Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Milyen amikor elszakad a...

Milyen amikor elszakad a fitymafék? Hogy néz ki? Nekem azt hiszem ez történt! Mivel kezeljem?

Figyelt kérdés
Már érdeklődtem a neten urológusoktól, hogy ha a rövid fitymafék elszakad, akkor mi vele a teendő, de csak azt mondták, hogy annyi, hogy ilyenkor már nincs szükség urológusi beavatkozásra! Nekem azt hiszem most elszakadt, rettentően vérzett,de egy idő után elállt, viszont nem tudom, hogy valóban elszakadt-e ( amit nem bánnák), vagy csak megrepedt! A seb elég nagy(kb. úgy néz ki, hogy a fék bőrének egy része a makkon van, a másik pedig a fitymán, szal szétnyílt de rendesen). Nem olyan, mintha elvágnád az ujjad és ott van egy kis vágás, szal nem repedésnek néz ki, hanem úgy kell elképzelni, mintha egy félbehajtott lapot vissza kihajtanál.(kicsit hülye hasonlat, de máshogy nem bírom megértetni!)
2009. szept. 21. 19:47
 1/10 anonim ***** válasza:
az valszeg elszakadt, igen
2009. szept. 21. 23:29
 2/10 anonim ***** válasza:
Semmi házi praktika. Holnap menjél el urologiára. Addig meg fertőtlenítsd le betadine-nal.
2009. szept. 22. 00:07
 3/10 anonim ***** válasza:
Bizony, bizony, mielőbb urvoshoz kellene fordulni!
2009. szept. 22. 10:25
 4/10 anonim ***** válasza:
nemkell orvoshoz fordulni vele. ha elszakadt, elszakadt, ennyi. az orvos mégis mitcsinálna ezzel?
2009. szept. 22. 11:08
 5/10 A kérdező kommentje:

Ez az amit nem tudok én sem! Mindenki azt mondta, h az orvos is elvágja és az ugyan olyan amikor elszakad, szal az orvos már ilyenkor nem csinál semmit, mert nincs mit csináljon!

Olvastam, hogy Bepanthennel szokták kezelni, hogy nehogy hegesedjen, vagy elfertőződjön! Most egy kicsit csíp, amikor hozzá érek, vagy visszahúzom a fitymát! Remélem ez csak azért van mert az egy nyílt seb!

2009. szept. 22. 16:19
 6/10 anonim ***** válasza:

mosd meg minden nap mert elfertőződhet a pisitől

ha nem vagy biztos hogy elszadt-e akkor orvos de ha nem akarsz orvost akkor nézd meg magadnak

2009. szept. 22. 16:52
 7/10 anonim ***** válasza:
igen, kamillás öblítés, és betadine kenőcs ajánlott rá
2009. szept. 22. 16:54
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat!
2009. szept. 22. 17:28
 9/10 A kérdező kommentje:
Egyébként még így is kapcsolódik a fityma és a makk egymáshoz, csak egy kicsit lejjebb, mint eddig! Tehát van fék, csak lejjebb és egy kicsikét jobban le lehet húzni a fitymát! Ez így helyes?
2009. szept. 22. 19:42
 10/10 anonim válasza:
pont ezért kéne orvoshoz menned
2010. máj. 31. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!