Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A legelső közösülésnél feltétl...

A legelső közösülésnél feltétlenül elszakad a fitymafék, ha az túl feszes?

Figyelt kérdés
Olvastam róla 1-2 csúnya dolgot, hogy fáj és, hogy nehezen elállítható a vérzés. Szeretném tudni, hogy mennyire fenyeget ez a veszély!
2010. aug. 25. 16:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Elég valószínű...
2010. aug. 25. 17:06
 2/15 anonim ***** válasza:
Ha valóban "túl feszes", elszakadhat. Ezt megelőzendő jobb urológushoz menni. /Mert befertőződhet/
2010. aug. 25. 17:09
 3/15 A kérdező kommentje:

Kezdek félni...:D

Második:Azért nem vagyok annyira igénytelen...csak tudnék rá vigyázni, de biztosan elmennék vele dokihoz...

Viszont az a gáz, hogy fitymaszűkületem is vanxDIgaz az nem annyira komoly...Lesz majd még 1 kérdésem arról is, de 1 órát kell vele várni-.-"

2010. aug. 25. 17:12
 4/15 anonim ***** válasza:

Hali!

OFF: Mi lenne, ha nem új kérdést írnál ki, hanem inkább egybe fogalmaznád meg a kérdésedet?

Így is annyi a FSzletes kérdés... hogy a fiatalokat jelentősen összekeveri, akik hasonló problémákkal keresik fel ezt az oldalt, a mod-ok meg sajnos nem minden tökfölöslegesen kiírt kérdést töröl(7)nek.

A minap éppen azért metéltek körül teljesen egy serdülő gyereket, mert nem nézte végig az összes GyK-s erről szóló kérdést, hanem olyan oldalakat talált csak a kereső segítségével, ahol nem volt fent megfelelő tájékoztatás a témáról >> TUDATLANSÁG!.

Minél több a plusz kérdés, annál valószínűbb, hogy egy gyerek NEM FOGJA MEGTALÁLNI a számára kielégítő választ tartalmazó kérdést, hiába próbál alapos lenni. 1xűen nincs türelme hozzá.

Jó ez a GyK, csak az a gond... hogy tömkelegével érkezik új kérdés, elnyomván azokat, ahol TÉNYLEG ÉRDEMI INFÓK vannak leírva! Az indx-fórul ezzel szemben annyival jobb, hogy ott nem minden személy ír ki új kérdést azzal a céllal, hogy na most mindenki CSAK AZ Ő ESTÉVEL foglalkozzon, azonban ott vannak elbújva olyan személyek is, akik egy naív gyerek/személy tudatlanságát és klelki dilemmáját kihaxnálva próbálják rávenni vmire, amire nem is biztos hogy szükség lenne, ill. nem is biztos, hogy akarna. Ilyen gyerekből ismerek máá egy köteget!

Bocs az OFF-ért! Azonban azt tudd, hogy a segítséget nem zsákszámra adják... o.O :ON

Az alapkérdésedre válaszolva, ha a fék elszakad, van akinél vérzik, van akinél nem/nem annyira, ez pusztán adottság kérdése, (nem kell megijedni), ill. hogy milyen jellegű, méretű, felépítésű és vastagságú a fitymafék!?

Van akinél vékony egyhúros, van akinél vastag egyhúros,... de van olyan (ezéknél a fiataloknál szokott ált. a legrövidebb lenni...) akinél vastagon kötegelt, tehát több húr egybefonódik, egymással párhuzamosan futnak le a makkról a fitymába, ott pedig négyfelé ágaznak.

A fitymaszűkületedről szóló kérdésedet pedig tedd fel itt nyugodtan... megválaszoljuk, ha tudjuk! Oks?? :-)

Üdv: EE

2010. aug. 25. 18:08
 5/15 A kérdező kommentje:

Rendben leírom, csak az egyik szabályzatban benne van, hogy ne írjak több kérdést...Mi ez már?:D

A kérdés az lenne mint már láttam pár helyen azóta.

A fitymaszűkületet lehet-e alternatív módon nyújtani és ezt merev, vagy lankadt állapotban kéne-e csinálni.Merev állapotvan kicsit virgonc és el-el csúszik.xD Úgy viszont hatásos.Sokszor fáj is akkor abbahagyom.

Ja és van egy apró seb is a makkomon a fitymafék miatt az elfelejtettem elírni.Ez okozhat nemi betegségeket?

2010. aug. 25. 18:15
 6/15 anonim ***** válasza:

Hali ismét!

OFF: Igen, az nagy vszséggel a hozzászólókra vonatkozik...

"> Ha kérdésed van, ne a válaszba írd, hanem írj ki új kérdést!"

Jah. Feltételes módon arról van itt szó, hogy AMENNYIBEN NEM KAPCSOLÓDIK A TÉMÁHOZ, vagyis "Új téma a témában!" (ún. "Spin-OFF téma) lenne, akkor írj ki új kérdést! :ON

Attól még, hogy csúszkál a bré, természetesen csak úgy le7 a helyzetén javítani, ha húzogatod a beszűkült részt méghozzá rendszerességgel, és TÖKIG HÁTRA! Ha fáj (nemtommi, nem írtad...) az azért van, mert feszül a fityma, vagy folytonos intenzív préselő nyomásnak van kitéve a makk. Uis a vér a makkban kifelé tágítaná a szöveteket, azonban a fityma tetejében lévő szűk, tágulni nem, vagy csak nehezen akaró bőrgyűrű meg megakadályozza a makkod szivacsos szöveteinek tágulást és visszafelé nyomja a szöveteket. ez okoz6ja aztán a makk gyulladását... a feszülés meg a fitymáét.

A gyulladást megelőzendően kell fitymatágítás előtt a fitymát kamillában fürdetni, vagy a műveletet kb. 15-20 perc áztatást követően megkezdeni, és legalább egy 10 percig csinálni. Ha önkielégítés közben is csinálnád... legyen a bré mindig vizes, vagy használj síkosítót! Ha uis a fityma szárazon feszül KIREPEDEZIK, és heges lesz a benne lévő szűk bőrgyűrű mentén, és ha elkezd hegesedni, abba kell hagynod a tágítgatást vmennyire, kben szétnyílik a bőr... ha meg hanyagolod a tágítást a hegek visszaszűkít7ik a fitymádat, és az eredmény rosszabb le7. Ami miatt már kénytelen leszek urológushoz fordulni, és ha jó dokit fogsz ki, ill. van fellépésed, és nem hiszel el mindent az orvosnak, akkor csak a heges részt kell leműteni RKM-mel a fitymádról, a többi megmarad6, később pedig visszanyújt6ó lesz eredeti méretére. ha meg peched van, rossz dokit fogsz ki és te nem mersz kiállni saját célod érdekében, akkor meg TKM-elnek, ami sikerülhet jól vagy rosszul, ill. utána lelkileg vagy boldog leszel, s elégedett, vagy egy életre depressziós lexel, vagy pedig idővel, de sikerül feldolgozni a lelki traumát, ami a TKM miatt jött létre.

(RKM = részleges, TKM = teljes körülmetélés)

Ha jól veszem ki az eddig elmondottjaidból, jelenleg tizennégy-hat körüli szűz vagy, igaz? Pontosan hány éves?

Ja igen... SEBEK NEM OKOZNAK NEMI BETEGSÉGEKET! Csak fertőzések, amelyekben kórokozók lappanganak.

Van egy topik, ami a fitymaplasztikáról szól, amelyre válaszként számos le7séges, választ6ó alternatívát írtam korábban SZÜKSÉG ESETÉRE (reméljük nem lesz rá, de azért jó, ha tudod...,). Ebbe a topikba írtam számos tisztázó jellegű keresztkérdést is. Ha érdekel, és megválaszolnád őket, akkor később belinkelem.

2010. aug. 25. 18:42
 7/15 A kérdező kommentje:

Nagyon hasznos volt az utóbbi válaszod EE!

Köszönöm szépen a "tippeket" ma este már kezdem is a dolgot:)Remélem összejön és nem lesz több galiba...

17 éves szűz (majdnem) és ezért gátlásokat okoz 1 kicsit, talán emiatt sem vagyok valami kezdeményező a csajok terén...

Dokihoz egyenlőre még nem szeretnék elmenni annyira nem rossz/reménytelen a helyzet, de amint valami olyan dolog történik azonnal fel is keresem!

Hálás vagyok a gyors és hasznos válaszaidért, és sokat olvastam a válaszaidat!És ezzel szerintem nem vagyok egyedül!:)

2010. aug. 25. 18:51
 8/15 anonim ***** válasza:

Nah, akkor nem sokat tévedtem... :-D

Azonban nem kéne frusztrálva érezned magadat a FSzleted miatt. meg is mondom miért:

Alig pár hete rámírt egy srác, neki súlyosabb szűkülete van, de barátnője is. Nem megy hátra neki, petyhüdten még viszonylag kisebb gonddal, de a barátnője már látta, "kézbe is vette" ...(az ügyét)...

:-D, azonban nem foglalkozik vele. A srácot azonban ez zavarja, hogy nem tökéletes a fütyülője, és fél, hogy a csaj nem fog várni rá, hiába figyelnek oda egymásra, s találkoznak a köztük lévő viszonylag nagy távolság ellenére elég gyakran. pedig ha véget ér, az nem a FSzlet miatt lesz sztem, hanem mer a srác parázik. NEM KELL! A CSAJ SE TÖRŐDIK VELE, SŐT MEGÉRTI!

(Így hogy a sráccal elhalmozzák 1mást kölcsönösen a figyelmükkel és nemcsak a szex miatt vannak 1ütt, így sokkal stabilabb a kapcsolatuk. A szex uis a az egymás iránt érzett stabil szerelem érzésének fizikális kiteljesedése.) :-)

Tehát amiatt mert FSzleted van, nem kell visszafognod magad a csajozás terén. Ha a csajok a farkadért szeretnek, nem önmagadért, az már régen rossz. A kapcsolatokat pedig nem a csalódás teszi tönkre, hanem az attól való félelem. (Az okozza uis azt, amitől félsz.)

A válaszokért nincs mit, bár nem mindenre válaszoltál a feltett kér(d)éseim közül. Mivel nem tiszta, milyen vészes a szűkületed, így nem tudok nyilatkozni... de ha majd úgy érzed, kell segítség, esetleg vmit nem mersz megcsinálni, bátorkodj rám írni nyugodtan itt vagy >>priviben, és segítek, ezért nem kell új kérdést kiírnod! :-)

2010. aug. 25. 21:45
 9/15 A kérdező kommentje:

Bocsi, figyelmetlen voltam...:D

"ill. hogy milyen jellegű, méretű, felépítésű és vastagságú a fitymafék!? "

Ha jól értem erre nem válaszoltam!?

Amit utólag írtál le, vastag 4ágú és rövid!

2010. aug. 26. 08:38
 10/15 anonim ***** válasza:
Közösüléskor simán elszakadhat, de ez inkább jó, mint rossz! A fájdalom kibírható, egy picit talán csíp és ijesztően vérzik, ami nem baj! Általában mindenkinél heves vérzést vált ki(tehát nem igazán egyéntől függ, ahogyan azt előttem írták). A vérzés sokára múlik el, de a lényeg, hogy elmúlik. hA elszakad az csak jó, hiszen innentől fogva az orvosnak semmi dolga nem lesz, Te pedig kenegesd minden reggel és este Betadine fertőtlenítő folyadékkal és Bepanthennel, persze előtte nagyon alaposan mosd meg. Nem kell túldramatizálni a dolgot, mert nem nagy dolog, nem kell róla oldalakat fecsegni. Ha enyhe a fitymaszűkületed, akkor azzal sincs sok teendő, ha nem zavar, akkor hagyd úgy, vagy legfeljebb mutasd meg egy dokinak, bár nem sok értelme van. Nyújtani nem igazán lehet, nincs rá módszer. A vércukrodat pedig ellenőriztesd rendszeresen, mert a cukorbetegség gyakori tünete a fitymaszűkület.
2010. aug. 26. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!