Fiúk! Higiéniai megfontolásból érdemes szőrteleníteni a végbélnyílás környékét? Ti szőrtelenítitek?
Nekem kozmetikus gyantázza le, nem nagy dolog.
Egyszer leborotváltam, de amikor nőtt vissza, akkor iszonyatosan viszketett. Gyantával nincs ilyen gond.
Egyáltalán nem gáz fiúknak sem kozmetikushoz járni gyantáztatni. :)
Én évek óta szőrtelenítem, eleinte borotváltam magamnak, de mostanában én is kozmetikusnál gyantáztatom. Sőt, nem csak a hátsó felem gyantáztatom, hanem a teljes intim tájékot is. Első alkalommal ez mindenkinek fura, nekem is az volt, de tök jófej a kozmetikus csaj, hamar feloldódtam. Mindig elbeszélgetünk közben valamiről, így a figyelmem is elterelődik a fájdalomról. Ma már teljes természetességgel járok kozmetikushoz, ez a havi rutin része.
28F
Ja, és nekem hason fekve gyantázza, közben irányítja a kezem, hogy hol feszítsem a bőrt. A popsi gyantát amúgy sok kozmetikus vállalja, szóval ne félj megkérdezni őket.
28F
Szerintem meg az a gáz, hogy többen azt hiszik, hogy nem férfias kozmetikushoz járni..
Jah gáz volt kb. 20 éve..
de haladunk már a korral!
Ne éljünk már a múlt században!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!