Hámlik a makkom?
A múlthéten lázas voltam gondoltam nem nagy baj ha nem megyek el este fürödni. Amikor másnap elmentem fürdeni arra lettem figyelmes hogy hámlik a makkom de nem bőr jön le róla hanem ilyen furcsa fehér valami és a makkom alatt is a bőrön de nem minden hol. Most ez vajon mi lehet??
ugye kb kevesebb mint 5 napja volt de minden nap mosom de a probléma még mindig fenn áll. Alaposan mosom meg minden nap... valaki segítsen kérem.
14/f
Létesítettél sexuális kapcsoaltot? Ha igen, lehet fertőzés...
De van olyan fertőzés is ami nem sexuális úton terjed, ha nem múlik, mindenképp orvos!!
Igen létesitett ,egész betegsége alatt ezen járt az esze egy 14 éve fiúnak . Nem is irom ide melyik válaszíró írta
de neki sem ártana egy vizsgálat .
Ha nem múlna egy testápolóval akkor vény nélkül kapható a
Lipobase kenőcs ,pontosan ilyenre van ,1000-1100 közötti áron .
Köszönöm a válaszokat meg próbálom ezt a test ápolót.
Nem nem létesítettem szexuális kapcsolatot és egyenlőre szerintem felesleges mert csak baj lehetne belőle senkinek nem hiányzik egy gyerek 14 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!