Mi lehet a péniszemen?
Figyelt kérdés
valami furcsa kis seb mintha vágás lenne. nagyon kicsi de ha húzódik a bőr rajta akkor kicsit kellemetlen. mi lehet ez, mivel kezeljem?
F/25
2009. szept. 20. 22:39
1/3 anonim válasza:
hol van rajta a seb? nem fitymafékszakadás? lehet hogy a körmöddel belekaptál vagy ilyesmi. betadinnal ecseteld, majd begyógyul.
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ
2009. szept. 20. 22:52
3/3 anonim válasza:
te hasonló nekem is volt!
ez most elég meglepő én nem tulajdonítottam neki semmit.. azt gondoltam csak én lehetek ilyen "béna" akinek ez van :-)
elöl a fityma fék környékén volt 1 nagyon picike kis vágás szerű seb... ami ha hátra húztam a bőrt elég tré érzés volt de nekem szépen begyógyult
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!