Mikor lesz mély (ebb) hangom?
Figyelt kérdés
Sokat gondolkodtam, hogy hova írjam ezt a kérdést, de végül itt döntöttem. A helyzet az, hogy 14 éves vagyok, és elég (nagyon) magas a hangom, és elég idegelő tud lenni, hogy mindenki megszól, hogy "ó, te biztos bu*i vagy", "te 8 éves" stb.. Valamint elég sza*ul is esik. Mit tehetnék ez ellen(hang)? Mikor lesz már mélyebb hangom? Előre köszönöm az informatív válaszokat!2013. ápr. 3. 23:09
1/4 anonim válasza:
Szerintem max. 1-2 év. Ne csüggedj, sok 14 éves fiú jár hasonló cipőben, aki meg cikizz azt küldd el melegebb éghajlatra, közöld vele, hogy baromira nem tehetsz róla, hogy ilyen a hangod, és egyébként is foglalkozzon inkább magával. Az illető vajon olyan hibátlanul tökéletes?
2/4 anonim válasza:
én későn érő vagyok, én 16 évesen mutáltam. nekem is nagyon vékony volt, most meg mély mint az állat :)
4/4 sanyiii2000 válasza:
16 és fél éves vagyok egésszen eddig a napig magas hangom volt , majd egyik napról a másikra dörmögős lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!