Mi lehet ez a péniszemen, csomó, mi a teendő?
Figyelt kérdés
Sziasztok. A mai nap egy borsó méretű csomóra lettem figyelmes a péniszemen. A makkomtól kb. 1 cm-re, a bőrrétegen, ami normál esetben a makkra csúszna rá (műtve volt egy szűkület miatt). Nem fáj, nem is zavar, simán kitapintható, merevedés közben zavar, akkor nagyon látszik, és keményebb is kicsit, talán.
Mi a teendő? Köszönöm szépen a válaszokat!
2013. ápr. 1. 19:55
1/4 anonim válasza:
Én sem tudom.De ha ez a kis duzzanat semmi más tünettel nem jár mit kell vele foglalkozni .Ez lehet a varrat miatti
bőrhegesedés
2/4 A kérdező kommentje:
Akkor is lehet bőrhegesedés, ha több, mint 5 éve műtöttek, és ma vettem észre ezt a csomót?
2013. ápr. 1. 20:12
3/4 anonim válasza:
5 éves műtéttől nem. Lehet egy szőrtüszőgyulladás, amit most vettél észre, és betokosodott, maradt ott egy csomó. Ha nagyon zavar, urológus vagy bőrgyógyász.
4/4 anonim válasza:
Ha az elmult 5 évben nem zavart,mert nem tudtál róla ,
akkor ezután miért zavarna .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!