Mikor fog mutálni a hangom?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok és rosszul érzem magam miatta hogy még nem olyan mély a hangom szörösödni szörösödök lábamnál honajam is meg minden de a hangom még mindig nem kezd mélyülni de néha meg figyelem hogy kicsit mélyebb utánna köhögtem egy kicsit és vékonyodott és ez mindig váltakozik ez a mutálás jele lenne vagy csak meg lennék fázva?2013. ápr. 1. 01:07
1/4 anonim válasza:
sajnálom de ez több mint valószínű, hogy csak megfázás. de azért ne add fel. nemsokára mélyülni fog. ha jól emlékszek én 13 voltam, mikor mélyült. mostanra meg olyan, hogy amikor pl nekidőlök a széknek és beszélek, akkor lehet érezni, hogy a szék támlája berezeg.
2/4 anonim válasza:
még kicsi vagy, majd olyan 14 éves korod körül.
egyébként hova ez a nagy sietség? orgazmusod már van, kivered amikor akarod. ám gyerek nem leszel többet élvezd ki minden percét!
3/4 anonim válasza:
A mutálás nem korhoz kötött. Valakinek 12 évesen elkezd, valakinek csak 15 évesen. Amúgy meg nem feltétlen fog hírtelen változni a hangod. Nekem hónapok alatt fokozatosan változott, és egyszer nem ugrált, meg nem csuklott el. A változást meg csak az hallotta a hangomon, aki hosszú ideig nem hallott beszélni... Ne aggódj a mutálás miatt. Annyira képlékeny még, hogy mikor, meg hogyan fog változni a hangod, hogy nem érdemes magad stresszelni ezen. 19F
4/4 anonim válasza:
A mutálás 15-16. évben szokott kezdődni,de egyén függő nagyon.Ez a kamaszkor kezdetéhez kötődik ,ahogy a mellekben
kialakult fájdalmas csomó is . A 12 éves még nagyon gyerek .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!