Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mitől fog mutálni a hangom?...

Mitől fog mutálni a hangom? Fog egyáltalán még? :O

Figyelt kérdés
Gondolok itt az úszásra vagy ilyesmi ezek használnak arra mert én fiú vagyok és kicsit magas a hangom 16 éves létemre..mit tegyek?

2012. szept. 14. 16:35
 1/7 chrishu válasza:
Fog mutálni nyugodj meg
2012. szept. 14. 16:55
 2/7 anonim ***** válasza:
46%
Gargalizálj chilipaprikával.
2012. szept. 14. 19:41
 3/7 Salyt ***** válasza:
100%

A chilis gargarizálást ki ne próbáld! Az előttem szóló bizonyára vicces akart lenni... :/

Testedzéssel és egyéb férfiasnak mondott elfoglaltságokkal nem tudod befolyásolni serdülés folyamatát, és ezen belül a mutálást.

Légy még egy kicsit türelmes. :)

2012. szept. 14. 23:32
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, így már jobb, a chilipaprikát nem akartam kipróbálnixdd. De valahogy nem lehet ezt elősegíteni vagy ilyesmi mert tartok tőle hogy ilyen marad, bár remélem nem...
2012. szept. 15. 09:57
 5/7 anonim válasza:
0%
nekem cigitől méjült be de nagyon
2012. szept. 16. 19:46
 6/7 A kérdező kommentje:
Ááá...cigizni sose akarok...azt halottam az úszás jó rá, és kipróbáltam tényleg hat valamennyire de nem nagy mértékben változtatta meg eddig... azt mondták igyak hideget és bereked majd és az tök jó lesz :D hát megnézem! :) de köszi a válaszokat nagyon jók voltak
2012. okt. 14. 11:39
 7/7 anonim ***** válasza:
talán ha énekelsz, bár ne ordítva és nem is mélyen, csak lazán használd a hangod. Vagy léteznek hanggyakorlatok kifelyezetten mutálás céljára, de ezeket én nem ismerem, azt ne kérdezd.
2012. nov. 6. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!