Az egészséges, ha lenyelem a saját anyagomat?
Persze nyeljed nyugodtan.
Ha a leendő vagy aktuális barátnődnek is lehet, meg a vilgon ezer millió nőnek, neked miért ne lehetne a sajátodat.
pisi, kaki, g3ci, vér, verejték... melyik anyagra gondolsz?
van olyan érzésem h a 3.ra, hát azt nem tudom, úgy hallottam tartalmaz vitaminokat, de kitudja... ártani biztos nem árt.
Én már próbáltam.
Nem nagy szám, inkább visszataszító, de kinek mi.
Igaz csak kóstoltam, de nem nyeltem le.
Arra azért nem vetemedtem volna.
Egyébként semmi homó dolog nincs benne, ha valaki újat próbál ki, attól még a másét nem fogod megkívánni.
Próbáld ki, bajod nem lesz tőle.
De csodát ne várj. Nem finom.
13:39 Csak azok merik sértegetni a másikat, akik képtelenek az érvelésre. Ez a megnyilvánulás minősít téged. Ha nem tudsz értelmesen reagálni, ne írj!
"A gyűlöletkeltésért, mások sértegeséért, provokálásért, vállalkozásod, weboldalak reklámozásáért, trágárkodásért, rasszista írásokért, több kérdés ugyanazokkal a válaszokkal történő végigspameléséért, közízlés megsértéséért kitiltás jár, így ilyen válaszokat ne írj! "
Nem vetlek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!