Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Körülmetélés szükséges nekem?

Körülmetélés szükséges nekem?

Figyelt kérdés

Legjobban ezzel a képpel tudom megmutatni:

kb ez van nálam is

semmilyen állapotban nem tudom teljesen visszahúzni a bőrt.

[link]

2013. márc. 25. 22:31
 1/3 A kérdező kommentje:
lehet csak letapadás ? 17 / f
2013. márc. 25. 22:34
 2/3 anonim ***** válasza:
75%
Orvos tudja megmondani hogy pontosan milyen beavatkozásra van szükséged. Ugyanis létezik un. bemetszés, részleges- és teljes körülmetélés.
2013. márc. 25. 22:35
 3/3 anonim ***** válasza:
32%

Hali!

Ez akármi le7, akár még letapadás is. És mivel sok iskolában pl. nem ellenőrzik a kukit, máshol pedig az intim szféra megsértése miatt lázonganak ellene, vagy nem engedik megvizsgálni a dokinak, így megint egyre több a felnőttkorú fitymaszűkületes, akiket már akár gyermekkorban is kiszűr7tek volna.

Tavaly januárban egy olyan igazán látványos eset volt, amikoris olyan súlyos letapadással kellett szembesülnöm egy akkor 20 éves srácnál, hogy a fitymát felszedvén a látvány kegyetlen volt, sz'al az sem elképzel7etlen. Látatlanban azonban ezt képtelenség ill. felelőtlenség is lenne a részemről megállapítani ill. 1Rtelműen kijelenteni, addig pedig a kérdésedre sem áll módomban olyan választ adni, amellyel meg tudnám válaszolni azt. :-o

Am. te hány éves vagy?

Üdv: EE

2013. márc. 26. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!