Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit tegyek, mi a megoldás?

Mit tegyek, mi a megoldás?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Kétszer próbálkoztunk a barátnőmmel a szexszel, de amikor akartuk volna a gumit felhúzni, nem voltam teljesen merev állapotban ott. Második alkalommal már arra koncentráltam, hogy felálljon, stb. Mit tehetek, hogy ne ezen járjon az eszem?
2013. márc. 24. 01:57
 1/3 anonim ***** válasza:
71%

Szia! Először is hány éves vagy?

Másodszor pedig csak megijedsz előtte, ami természetes dolog. Nem tudom, hogy első lenne-e, de attól mindenki megijed kicsit...Próbálkozzatok csak, gondolj arra mennyire jó lesz majd és mindketten örülni fogtok. Beszélgessetek előtte és legyen jó hosszú bevezetés! (:

2013. márc. 24. 02:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Próbáljátok meg ezt is "bevenni" az előjátékba. Pl. a lány húzza fel (te segíts neki),mintha ingerelne téged.Akkor valószínűleg elég merev lesz és sikerülni fog.
2013. márc. 24. 08:11
 3/3 anonim ***** válasza:

A tulzottan hosszú előjáték pontosan annyira ártalmas,mint a rövid.A hosszú nem tesz jót a fiúknak .El kell olvasni,hogy van ennek a mechanikája a fiúknál .A fiúk ,férfiak azon nyomban képesek a sexre,amint a merevedésük létre jött.

Egy fiatal fiúnál ez pillanatok alatt megtörténik .

De ezt hosszú időn át meg is kell tartani .Közben még fokozódik is az izgalma.Neki nem csak fizikai értelemben kell megfelelni,ha nem érzékiségben is .Mellete ott motoszkál az agyban,a megfelelés,teljesités gondolata .

Harmadikként mondanám,mi lesz ha nem jön össze,a leégés

és a barátnőm is itt hagyhat.Ezek mind megtörtént dolgok .

Ha nem ilyen előzményekkel indul,akkor nem erre koncentrál .A lányok sokat elvárnak,mert ezeket olyan természetesnek veszik ,hogy őket ki kell elégiteni.És mit tesznek meg ők ezért ? Ha csak annyit mondanának egy egy

kezdő,vagy gyakorlatlan fiúnak,ha most nem olyan lesz,amilyet szeretnénk,majd legközelebb jobban sikerül talán,máris más idegi állapotban lenne a fiú is ,Nem végig a szorongástól görcsölne .Ilyenről még egy fiú sem

írt itt,de máshol sem olvastam .Ezeknek a fiúknak nem szervi gondjuk van,hanem lélektanilag nem tudnak teljesíteni .

2013. márc. 24. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!