Természetes vagy annál jobb ha valakinek 14 évesen 17cm-s pénisze van?
Figyelt kérdés
168cm magas vagyok és 50 kg normális válaszokat légyszi!2013. márc. 22. 22:40
11/16 anonim válasza:
Akik azt irják mennél nagyobb annál jobb,kicsit elvannak maradva a biológia ezen részén .A korához képest bizony 3 cm nagyobb.Az átlag ebben a korban 12-14 között van .
Ez pont olyan,mintha 17 éves irná 12 van neki .Az is el van maradva az átlagtól. Eltudom képzelni mekkora sex kulturájuk van azoknak ,aki csak naggyal tudják elképzelni a sexet .Ha nő lennék nem feküdnék le velük .
12/16 anonim válasza:
Nekem nagyon bejönne ha a szeretkezhetnék veled. De fiú vagyok, úgyhogy csak akkor írj, ha ez nem baj :)
13/16 A kérdező kommentje:
Meleg-e vagy?
2013. márc. 24. 14:27
14/16 anonim válasza:
Én nemrég lettem 13 és nekem is 17 cm :D
Én megvagyok vele elégedve...Lehet hogyha nézed nem tűnik nagynak de nézd csak meg a vonalzón...úgy másképp fest :D
15/16 anonim válasza:
csajoknak nem a hossz számít, bizonyos méret felett
16/16 anonim válasza:
17 cm a hossza vagy a szélessége?
nem mindegy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!