Pár informaciót szeretnék a VÖLEGÉNYBETEGSÉGRÖL. Van valamilyen káros hatása? Vagy egyáltalán káros az egeszségre?
Amennyiben herefájdalmat tapasztalsz, mindig gondold át, hogy mivel tudod összefüggésbe hozni, milyen egyéb tünetek kísérik, például duzzanat, elszíneződés, húgycső-váladékozás stb. van-e, mindig érdemes a heréket áttapintani, önvizsgálatot végezni.
Ha a herefájdalom többször jelentkezik, nem magyarázható hasi izomlázzal, kielégülés-hiánnyal, bármit tapintasz önvizsgálat során, elszíneződést, fokozódó fájdalmat, váladékozást, duzzanatot tapasztalsz, akkor mielőbb keress fel urológust.Mert akkor valami más áll a háttérben!
A vőlegény betegség közel sem arról szól amit az egyes írt
Amikor egy fiú hosszabb időt tölt el a barátnőjével,és ott
hosszasan nemi izgalomban kerül,mert hát hova is vezetne az
ilyen együttlét.A nemi szervek is készülnek fel a kielégülésre.De ez sajnos különböző okok miatt meghíusul.
A visszarendeződés már nem olyan egyszerű ilyenkor,hisz az
előnevd már áztatja gatyát is .A herék keménnyé válnak,
megduzzadnak,és írtózatosan fájni kezdenek.Még a kéz érintését sem viselik el .Begyulladnak .Amit tenni lehet,ahogy lehet
egy üritést,hogy csökkentsük a bent lévő feszülést.
Aztán jöhet a vizes ruhás borogatás .A fájdalom akár 8 óra hosszatt is eltarthat .
Károsnak nem mondható ,csak nagyon kellemetlen tud lenni.
Előzőhöz még .
.Vőlegénybetegség - Lexikon ::
www.kislexikon.huwww.kislexikon.hu/volegenybetegseg.html
Vőlegénybetegség - Lexikon ::A magömlés elmaradásakor, hosszan fennálló izgalmi állapot után a herék fájdalmában nyilvánul meg
Mielőtt még cáfolnák válaszomat.
2,3 voltam
1.vagyok
Igen a vőlegénybetegség jobb esetben, csak ennyi, de annak oka van és az sajnos más okból adódhat/adódik..
Ezért írtam, amit írtam ;) Mert nem feltétlen a vőlegénybetegség csak vőlegénybetegség... szóval ki kell deríteni mi is okozza konkrétan ezt a tünetet. :S
Érteem?!
nem adódhat/adódik más okból, jól írta le a 2.3. válaszoló ez a vőlegénybetegség, amiről te beszélsz az nem az, és nem a kérdésre válaszolsz...
amúgy én mikor még kezdtem járni a barátnőmmel rendszeresen átéltem, mert szűz volt, és majdnem fél évet húzta az agyam mire megtörtént, akkor tanultam meg megelőzni a dolgot, egyszerűen mielőtt mentem hozzá, mindig kicsaptam... így sokkal tovább tartott mire megteltek a dolgok odalent, ha esetleg éreztem, hogy ismét kezdődik, akkor kimentem "wc"re...
amúgy azóta már a feleségem a hölgyemény, nem egy 17 éves kisfiú vagyok...
Vagy van valakinek ötlete,hogyan lehetne megelőzni ezt
?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!