Tudatlan010110 kérdése:
Lehet káros hatása?
Figyelt kérdés
Ha ugy járok kelek hogy le van húzva a fitymám?2013. febr. 17. 18:58
1/5 anonim válasza:
Le van úgy értve, hogy takarja a makkot.
Akkor miért lenne az,hisz a rendeltetetése,azért van .
2/5 anonim válasza:
Ha a kérdésed a fityma hátrahúzva tartására vonatkozik: eleinte, az első néhány nap figyelj oda, hogy nehogy szűk legyen, és esetleg elszorítsa a makkot. Ha ilyen nincs, akkor nyugodtan tartsd hátrahúzva, nem lesz belőle semmi baj. Én már évek óta így hordom, szerintem jobb így.
3/5 anonim válasza:
Éjszakára semmiképpen ne hagyd hátrahúzva, főleg ha szűkületed van. Egy reggeli merevedésnél elég nagy gondot okozhat.
4/5 anonim válasza:
Idővel érzéketlenebb lesz a makkod, érdesebb lesz a felülete és kifakul (ami persze személyes ízlés kérdése, hogy így tetszik-e jobban, vagy normális színnel).
5/5 anonim válasza:
Azért jó, ha megmarad a fityma, hogy ha balul sül el a dolog (mert nagyon kiszárad), akkor még lehet változtatni és megint lehet védeni. Nekem pl nagyon rossz, hogy nincs előbőr (ezt majd megoldom vélhetően vmikor már) és emiatt a makk nagyon rosszul viseli a fedetlen állapotot, évek alatt a kiszáradás sok rosszat hozott, foltokat, kérges felületet, hámlás, ronda is meg minden.... szóval azért nem viccből meg véletlenül van ott az előbőr, függetlenül attól, hogy sokan megvannak nélküle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!