Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért fájnak maszti után a...

Miért fájnak maszti után a heréim?

Figyelt kérdés
Volt, hogy egy hétig is éreztem fájdalmat. Vagy ez nem ebből adódik?
2009. szept. 16. 16:52
 1/7 anonim ***** válasza:
nem túl gyakori vagy nem fejezed be rendesen?
2009. szept. 17. 19:33
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem is fájtak a herémi maszti után, viszont én szeretem a fájdalmat és maszti közben erősen ütögettem.

Amúgy meg nem kéne fájnia.

2009. szept. 18. 10:18
 3/7 A kérdező kommentje:
Szerintem nincs összefüggésben. Azóta többször is rendesen elvégeztem a dolgomat, és valamiért néha (nem durván) fáj a mellékhere részen.
2009. szept. 18. 15:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Ne csináld hevesen, mert ütöd őket a kézfejeddel, csak nem veszed észre akkor. Az ondóvezeték a csonton felül, a fanszörzettel borított bőrfelület alatt van, azt ütögetve ugyanazt a fájdalmat lehet érezni. Nem a maszti miatt fáj minden nap a heréd hanem azért, mert szoros a nadrág és a varrás nyomja őket amikor ülsz. A fájdalom nem az önkielégítéssel, hanem az alsóruházattal függ össze. Ne viselj farmert, mert az még durvábban nyom. Ez komoly. Ellenőrizd. Nem okoz a maszti egy hetes fájdalmat.
2009. szept. 19. 16:57
 5/7 A kérdező kommentje:
Lehet hogy a szoros nadrágok okozzák, de akkor eddig ez miért nem volt probléma? :P
2009. szept. 19. 20:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Mennyi idős vagy? Ne haragudj, ha mellé fogok. nem látom ki kérdez. Ha fiatal 15-18 közötti vagy, akkor még fejlődik, és kell a hely...

Egyébként ha felszedsz pár kilót, összemegy a kedvenc nadrág mert nagy hőfokon lett mosva, alacsony a szék amin ülsz, össze kell zárnos a lábod tartósan, stb. stb. ez mind mind rossz lehet...

Nézd meg mi nyom, és kerüld el. Egyébként semmi baj szerintem.

2009. szept. 21. 21:18
 7/7 A kérdező kommentje:
16 vagyok. De észrevettem, ha nem fecskébe megyek, meg reggel szinte nem is érzem mert ilyen laza gatyában alszom, akkor nem érzem ezt. De olyan mintha meglennye nyomódva és ugy fáj, de nem durván. Lehet vennem kellene valami bőbb alsó nadrágokat. Nincs akkor nagy probléma mert ezen prögök már lassan 2 hónapja. :D
2009. szept. 22. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!