Mennyire fáj ha elszakad a fitymafék? Milyen érzés?
Sziasztok.
Az a problémám, hogy (szerintem) túl rövid a fitymafékem.
Mikor szexuális életet élek, akkor hála' nem, de mikor fürdésnél hátrahúzom a fitymám, hogy megmossam, akkor fáj és így zavar.
Arra lennék kíáncsi, hogy milyen érzés az, hogy ha elszakad a fitymafék szex / önkielégítés közben?
Tudom, hogy el kell menni majd urulógushoz, talán el is fogok menni, de ha addig mégis elszakadna, szeretném tudni, hogy mire számítsak.
(Azt tudom, hogy mihelyst elszakad kamillázzam, és kenjem Neogranormonnal, de én az érzésre lennék kíváncsi.)
Előre is köszönöm a NORMÁLIS emberi válaszokat!
19/F
Nekem kb 5-6 eve szakadt el es nem mentem el utana orvoshoz. Egy par napig nem csinaltam vele semmit, viszont utana nem volt semmi gaz.
Most viszont elkezdett fajni a fek mikor hatrahuztam a fitymam. Rendesen eltunk nemi eletet baratnommel, nem tortent semmilyen baleset, csak ugy egyik naprol a masikra. Most pihentettem par napig es megprobaltam, hogy ujra faj-e es nem. A feken latszik egy kis csik ahol osszeforrt a ket fele. A kerdesem az lenne, hogy ha esetleg ujra elszakadna akkor hagyjam hogy osszeforrjon? Vagy ha nem tud osszeforrni akkor utana nem lesz semmi gond?
Milyen kenőcsöt adtak rá?
Mert nekem doki átvágta elektromos késsel. Most 1 hét 2 nap elteltével vérzett nagyon. Elszoritottam a féket alul 2 ujjal felull egyel. Majd 1 órát fogtam. Mivel kenjem be? Pánik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!