Mennyire fáj ha elszakad a fitymafék? Milyen érzés?
Sziasztok.
Az a problémám, hogy (szerintem) túl rövid a fitymafékem.
Mikor szexuális életet élek, akkor hála' nem, de mikor fürdésnél hátrahúzom a fitymám, hogy megmossam, akkor fáj és így zavar.
Arra lennék kíáncsi, hogy milyen érzés az, hogy ha elszakad a fitymafék szex / önkielégítés közben?
Tudom, hogy el kell menni majd urulógushoz, talán el is fogok menni, de ha addig mégis elszakadna, szeretném tudni, hogy mire számítsak.
(Azt tudom, hogy mihelyst elszakad kamillázzam, és kenjem Neogranormonnal, de én az érzésre lennék kíváncsi.)
Előre is köszönöm a NORMÁLIS emberi válaszokat!
19/F
kb összesz@rod magad, mert elég fájdalmas.
előzd meg, irány a sebészet vágnak rajta 1-2hét sex nélkül utánna jobb mint új korában. a barátnőd is jobban fog neki örülni, ha körbejárható a kupak.
Nem is annyira a fájdalom a domináns itt,hanem a vérzés
Ez a legvérzékenyebb rész ,nem véletlenül varrják össze a sebet .
Hali!
Nekem szerencsére még megvan. :-) De!
Sok srácal beszéltem erről ill. én is olvasom itt a posztokat, tehát eljut hozzám azért az infó.
Nem mindenkinél okoz ez fájdalmat, ha a fitymafék elszakad, van aki észre sem veszi, csak azt, hogy véres az óvszer, vagy érez egy reccsenést vagy pattanást, mint amikor egy húr elpattan a túlfeszülést követően. Annyi. Van akinél viszont nagyon csíp, sajog, fáj,... abban azonban mindegyik közös, hogy rettenetesen vérzik utána az egész, mivel a fitymafék alatt húzódik egy apró kapilláris erecske, az pedig elég ijesztően tud vérezni.
Sajnos képanyagot egy fitymafék-elpattanásról/-elszakadásról nem tudok bemutatni, bár felettébb érdekes lenne.(..tehát, ha vkinek elpattanna, és esetleg lefotózná, azt sztem sokan megköszönnénk!) Azonban utána a fitymaféked kettéválik, vagy megszakad és újfent összeforr, így néz ki az egész! Ilyenkor -- amint le7 -- azonnal elszorítani a vérzést, tiszta pézsével vagy gézlappal, majd BETADINE-nal le kell fertőtleníteni a sebet. Amint a vérzés csillapodott, és TETRAN-nal vagy NEOGRANORMON-nal, esetleg Bepanthen Plus-szal ill. Körömvirág-kenőccsel bekened a seb hamarosan szépen begyógyul magától, nyom nélkül. De ha felreped, akkor ne félj elmenni a balesetire, vagy az urológiára, esetleg a sebészetre, ott összevarrják neked! :-)
Üdv: EE
Még valami...
Az fékszakadás során érzett fájdalom függ7 a fék és környéke érzékenységétől is. Ezt onnan is nem nehéz megállapítani, hogyha a féket megbököd, vagy steril(izált) tűvel átbököd. Ennek nem marad nyoma és ha nem az erecskét ill. annak vmely ágát találod el, akkor nem is vérzik, és gond ill. nyom nélkül beforr.
A bökés/átszúrás vkinek nagyon fáj, és szenved, vki meg sem érzi, sz'al egyén válogatja, most éppen kinek mennyire fáj! Ez kb. olyan, h. vkinek akármi rettenetesen fáj, ehhez jön az alacsony fájdalomtűrő képessége is még pluszban, míg másnak szinte semmi nem kottyan meg, esetleg még röhög is rajta. :-D
Üdv: EE
A fitymafék szakadás általában fájdalmas, de leginkább azért kellemetlen, mert nagy vérzéssel jár. Ha elszakad, és nem mész orvoshoz, akkor is összeforr, de ez a forradás hegesedés, azaz még rövidebb lesz, megint el fog szakadni. Ha rövid a féked (ha már felmerül, hogy rövid, akkor szerintem rövid) akkor érdemes steril körülmények között Urológiai szakrendelőben átvágatni, vagy inkább teljesen eltávolítani. Nyugi: ez még nem körülmetélés!
A fitymafék eltávolítása után ugyanúgy tudod a makkra húzva, vagy hátrahúzva tartani. Mivel nincs fék, nem lesz ami előrehúzza a fitymád, ennyi a különbség.
Köszönöm Mindenkinek a normális válaszokat!
Sokat segítettetek! :)
Na hála istennek, hogy megtaláltam ezt a kérdést.
Pontosan 5 napja szakadt el a fitymafékem. Úgy fájt majdnem beszartam. Csajom úgy megijedt, hogy elfehéredett és elkezdte a sírást. Irány be a balesetire megnézték adtak rá krémet. Kenegessem azt jó napot. Amúgy nagyon megijedtem...
Akinek egyszer elszakadt (berepedt) és nem ment el vele orvoshoz, az jobban teszi, ha utólag elmegy. A vérzés ugyan eláll, a seb beforr, de a fék még rövidebb, még feszesebb lesz, így nagy az esélye, hogy újra megtörténik a kellemetlenség.
Egy barátnőm mesélte, hogy szinte mindegyik fiujával a kórházi ügyeleten kötött ki anno! Már rutinosan tudta, hogy hova kell menni az ilyen "balesetek" alkalmával!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!