A here-betegségek kizárólag fájdalommal járnak?
Úgy veszem észre, hogy az egyik(bal) herém nagyobb, mint a másik. Pontosabban mondva nem a herém. Mintha lenne egy kis valami a herém tetejénél. Ez a kis valami leginkább egy vízzel teli hólyagra hasonlít, állagra. Nem tudom elmozdítani a herém tetejétől, ott marad. Egyáltalán nem érzek semmiféle fájdalmat, se mozgáskor, se üléskor. Az ondóm normálisnak tűnik, mielőtt észrevettem volna, akkor is ilyen volt.
Olvastam, hogy talán a mellékherém lehet az, viszont akkor a másik herémnél is kellene hasonlónak lenni. Vagy én nem tudom. De nincs semmi.
Betegség, vagy csak rendellenesség (egészséges)?!
Mindennek úgy kell lenni ahogy leírtad.A herék nem egyformák ,amit sikert kitapogatnod sz meg a mellékherén az
ondóvezeték csatlakozása.Lehetőleg ne szaggasd le a helyéről.A másiknál is ez van ,csak még nem vagy olyan jó szakember hogy kitapogasd .Egészséges vagy ,mint a makk-od
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!