SOS! Bekentem hámlasztóval a makkom, de nem tudom felállítani a péniszem. Mitől nem tudom?
Figyelt kérdés
ezzel kentem be.
amire kentem a folt az eltünt. ott most be van gyulladva a bőr. Próbáltam felállítani de nem tudom.
impotens lettem ?
2013. márc. 15. 14:54
11/17 A kérdező kommentje:
már minden oké. lement a gyulladás a makkomról.
2013. márc. 19. 21:52
13/17 A kérdező kommentje:
igen eltűnt.
de szerintem nekem azért gyulladt be ennyire mert minden nap bekentem vele vastagon. Pedig csak 3 nap használtam esténként.
Amúgy nagyon megijedtem mert tényleg nem tudtam felállítani, de jó jel volt , hogy már aznap éjjel is merevedésem volt amikor nagyon gyulladt volt,de másnap se tudtam felállítani. 3. nap jött rendbe. Most meg már teljesen jó. Már csak be kell gyógyulnia egy kis résznek a makkon, ami nagyon gyorsan gyógyul. Úgyhogy megúsztam.
2013. márc. 19. 22:46
14/17 anonim válasza:
Akkor most majd már odamersz menni a csajokhoz?
15/17 A kérdező kommentje:
igen, most már odamerek menni. DD
2013. márc. 20. 08:19
17/17 anonim válasza:
na és van már valami fejlemény csaj fornoton?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!