Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Horváth Ferenc urológusról...

Horváth Ferenc urológusról vélemény?

Figyelt kérdés
Pár hét múlva Ő fog körülmetélni és a fitymafékemet eltávolítani, szeretném megkérdezni, hogy aki volt már nála ilyen műtét miatt, mi a véleménye a doktor úrról?

2013. márc. 15. 08:24
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Inkább olvasd vissza hogy hogyan "kértél" meg arra hogy kérdezzem meg, hogy mivel műt. Ha én valakit normálisan meg akarok kérni valamire, a mondat végére nem "?!"-t rakok, hanem csak egy kérdőjelet. Na mindegy.
2013. márc. 18. 18:38
 12/21 anonim ***** válasza:
77%
Ez a gőgös és szánalmasan kicsinyes viselkedésed is önmagáért beszél...
2013. márc. 18. 20:14
 13/21 anonim ***** válasza:

Valahogy azt vettem észre, hogy azok az emberek, akik nincsenek megelégedve a saját testükkel (kiherélik meg egyéb módon csonkolják magukat vagy orvossal csináltatják meg ezeket a műveleteket) azok általában rosszabbul állnak a környezettel, más emberekkel is, gondjaik vannak a kommunikációval... lenéznek másokat...

Szomorú ez....

Ha eldöntötted, hogy levágatsz magadról egy egész fitymát, hát menj és vágasd öcsém....

Aztán, ha neked is kiszárad a makkod, meg elszíneződik (ahogy nekem és még soksok millió sorstársamnak is) meg feszül a heg, akkor majd gondolj arra, hogy előtte milyen határozott meg kemény voltál...

Ennyi

2013. márc. 18. 20:19
 14/21 A kérdező kommentje:

Én meg azt látom rajtad, hogy te valóban nem vagy megelégedve magaddal, és emiatt utálsz mindenki mást is...

Annyit elárulnék, hogy 3 éve gyk. nem használom a fitymámat, hátra van húzva folyamatosan. Ez idő alatt nem foltosodott, nem kérgesedett, nem száradt ki, még csak le sem hámlott. Ha annyi ideig nem volt ilyen probléma, minimális az esély arra, hogy ezután legyen. De tudom, szerinted nem.

Tudod mit? Inkább hagyjuk ennyiben!

2013. márc. 19. 06:35
 15/21 anonim ***** válasza:

Kis barátom, tényleg azt csinálsz a fitymáddal, amit akarsz. Ha ennyire tájékozott vagy és határozott, akkor minek teszel itt föl kérdést?

Elmondtam, hogy nekem mit okozott. Legyél nyugodt öcsi, nekem se az első pár éveben volt vele gond. Sőt. Az első tíz évben csak annyi volt, hogy különböztem a többiektől. Mivel gyerek voltam, ez akkor zavaró volt többször is, nyilván felnőttként ez már nincs (bár azért erre se fogadnék, de hagyjuk).

Az, hogy én leírom, mi volt és mi van velem, szerintem természetes és inkább örülnöd kellene neki. Elég sok embernek segítettem már azzal, hogy elmondtam, mi a helyzet, milyen következményei lehetnek pl egy csálé vágásnak és ronda varrásnak.

Nyilván felnőtt korban ezek a problémák nem lesznek jelentősek, mert neked nem pár milliméteres sebekből lesznek több centis hegek, mivel nem kisgyerekkori csonkolásról van szó.

Tényleg, ha gondolod, a bal herédet is eltávolíttathatod, mivel - nézz csak utána - a herevisszér több, mint 90%-ban a bal herét szokta érinteni.

És egy here is funkcionál, tehát, hogy a barátaidat idézzem, ez is egyfajta "evolúciós maradvány" szóval nem kell az a bal here, nem? :)

Na rohanj és vágass, ha attól jobb lesz neked. Csak másoknak, főleg mások gyerekeinek ne szánj ilyen sorsot, lehet, hogy mások - akár a te gyerekeid - tisztelni fogják a test egészét, úgy, ahogy meg lett teremtve.

Minden jót!

2013. márc. 20. 22:18
 16/21 A kérdező kommentje:

Igen, tájékozott vagyok a körülmetélés terén, mivel jó 3 éve bújom a netet a téma iránt, és ennyi idő alatt sikerült ezt-azt megtudni. Tudom jól, hogy elsülhet a dolog balul is, de általában azok szoktak panaszkodni, akiknek erős szűkület, letapadás miatt volt szüksége a műtétre. Akinek le volt tapadva és metélték, nem is csodálom hogy érzékeny baromira, mivel ott erős hámsérülés is keletkezik a makkon.

Szerintem nem olyan kérdést tettem fel, hogy "Mi az a körülmetélés?" vagy hasonló, hanem az orvosomról kérdeztem véleményt, úgyhogy mellélőttél eléggé.

A bal herémet nem fogom eltávolíttatni, de azért kössz hogy említetted. Újat megint nem tudtál mondani.

Senkit nem beszéltem rá, és nem is fogok rábeszélni a metélésre. Azonban lebeszélni sem. Engem sem kellett rábeszélni. Érdekelt a téma, kutakodtam utána, megtetszett, megcsináltatom. Sőt, meg fogsz lepődni, de ha fiam lesz, őt sem fogom körülmetéltetni, majd eldönti ő, ha eljön az ideje.

(Egyébként miért vagy csak 26%-os ha ennyire bölcs, okos, és jó tanácsokat adsz az embereknek? Csak nem azért, mert senkinek nem tetszenek az indulattól fröcsögő válaszaid, valamint mert erősen OFFolsz? Persze, biztos a "barátaim" lepontoztak. Szólok is nekik hogy regeljenek be még pár álnéven és újra pontozzanak le...)

2013. márc. 21. 06:44
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

"Igen, tájékozott vagyok a körülmetélés terén, mivel jó 3 éve bújom a netet a téma iránt, és ennyi idő alatt sikerült ezt-azt megtudni."

Én lassan 30 éve vagyok körülmetélt, kb 25 éve okoz problémákat, kb 20 éve látványosan kezd egyre rondább lenni a foltok miatt és a neten azóta, hogy létezik net és én elé tudok ülni, figyelem az ezzel kapcsolatos dolgokat, nagyjából a kilencvenes évek közepe óta. A problémáim miatt igen sok neves és nevésbé neves orvossal, plasztikai sebészekkel, andrológusokkal, urológusokkal, sebészekkel tárgyaltam már, jópár tízezresem bánta már ezt, de valszeg sikerült többet megtudnom a témában, mint amit te összeokoskodsz akárhonnan az elmúlt 3 évből. De kívánom neked, hogy minden jól süljön el, tényleg, és neked ne kelljen utánamenni, hidd el, nekem is lett volna jobb dolgom, ha pl használható péniszem lett volna és lenne, annak jobban örülnék, mint annak, hogy a magadfajta okoskák még be is sértődnek azon, ha valaki segíteni akar.

"Tudom jól, hogy elsülhet a dolog balul is, de általában azok szoktak panaszkodni, akiknek erős szűkület, letapadás miatt volt szüksége a műtétre."

Nem. Általában - csak, hogy tudd - a körülmetéltek közül minden ötödik elégedetlen az állapotával. Ezek közül kb 30%-ra tehető azoknak az aránya, akiknek egyéb gondjuk is van azon kívül a jogos igényen kívül, hogy meglegyen nekik az, amivel születtek. Ilyenekkel nagyon sokszor beszélgettem a neten. A net jó hely, mert arc és név nélkül lehet beszélgetni olyan dolgokról, amiket a férfiak nem szívesen osztanak meg amúgy senkivel. Látszik ezen az oldalon is, hogy ez hasznos tud lenni.

Ha érdekel, elmondom, hogy AZOK szoktak leginkább panaszkodni, akiknek gyerekkorában csonkolták le az előbőrt, ebben nem tudtak dönteni, mások döntöttek helyettük. Később a varrás már látványosan ronda, ami korábban pici heg, később már nagy lesz. Keress rá - ha még eddig nem tetted meg - pl arra, hogy "circumcision skinbridge" és akkor láthatod, hogy mik a nagy problémák, ami ronda is és nagyrészt nem lehet vele mit kezdeni - nekem is ilyen gondom van TÖBBEK KÖZÖTT.

Nem annyira a letapadásokkal függ ez össze. Amúgy.

"Akinek le volt tapadva és metélték, nem is csodálom hogy érzékeny baromira, mivel ott erős hámsérülés is keletkezik a makkon."

Nem azok a problémák az igazi problémák, amik a műtét után meg az ilyen problémák megoldása után közvetlenül vannak.

Hanem azok, amik évtizedekig vannak, pl nálam is.

"Szerintem nem olyan kérdést tettem fel, hogy "Mi az a körülmetélés?" vagy hasonló, hanem az orvosomról kérdeztem véleményt, úgyhogy mellélőttél eléggé."

Ja, látszik, hogy itt minden válaszoló mellélő, mindenki hülye, csak te vagy okos. De tényleg támogatlak, eriggy, oszt' vágass, amit akarsz, mit bánom én....

"A bal herémet nem fogom eltávolíttatni, de azért kössz hogy említetted. Újat megint nem tudtál mondani."

Az a baj, hogy te se.

"Senkit nem beszéltem rá, és nem is fogok rábeszélni a metélésre. Azonban lebeszélni sem. Engem sem kellett rábeszélni. Érdekelt a téma, kutakodtam utána, megtetszett, megcsináltatom. Sőt, meg fogsz lepődni, de ha fiam lesz, őt sem fogom körülmetéltetni, majd eldönti ő, ha eljön az ideje."

Ezt viszont nagyon helyesen teszed. Így kellene mindenkinek, hiszen Európában élünk. És elsősorban ez mutatja azt, hogy valaki civilizált: meghagyja a gyereknek a döntést a saját testéről és egyebeiről. Ez fontos.

"(Egyébként miért vagy csak 26%-os ha ennyire bölcs, okos, és jó tanácsokat adsz az embereknek? Csak nem azért, mert senkinek nem tetszenek az indulattól fröcsögő válaszaid, valamint mert erősen OFFolsz? Persze, biztos a "barátaim" lepontoztak. Szólok is nekik hogy regeljenek be még pár álnéven és újra pontozzanak le...)"

Tudod, érdekes, hogy ha te 3 éve foglalkozol ezzel, akkor föl kellett, hogy tűnjön, hogy vannak itt ellenérdekeltek.

Mondok rögtön hármat, akik lehet, hogy nincsenek is hárman: az egyik egy állítólagos sportoló, aki a világ összes öltözőjében látott már rengeteg metélt péniszt és megesküszik rá, hogy a világ nagy része metélt és a maradék is az akar lenni, aki meg nem, az maradi, nem tiszta és nem férfias. Az ehhez nagyon meglepő módon hasonlító (ugyanolyan stílusban író, szintén évek óta keményen nyomuló) NŐ (FÉRFIAK EGÉSZÉGE ROVAT LOOOOL) szintén agresszívan nyomja a szövegét, szerinte "nyuszifiú" az, aki a fitymáját meg akarja tartani, sőt, olyanokat írt pár helyen, hogy tudja, hogy a férfiak "betegesen ragaszkodnak a fitymájukhoz".... no komment....

És akkor a harmadik, aki lehet, hogy ugyanez a kettő ... az, aki honlapot csinált ennek az őrületnek, amit nyilván te is jól megtaláltál és már alig várják, hogy leírd a sztoridat, milyen jó és fájdalommentes volt a csonkolásod és mennyire szupermen lettél tőle.

Hogy a tényeknél maradjunk szigorúan, ezeket a honlapkészítő embereket már több netes fórumról kellett többször is letörölni, csak erről az oldalról több száz hozzászólást kellett a reklámozásuk miatt eltávolítani.

Ugye nem hiszi senki, hogy egy ilyen honlapot csinálni, hozzá a domainneveket beregelni és évekig használni tök ingyen van?

Ugye te se akarod ezt elhinni vagy elhitetni kedves kérdező?

Nem bizony, ebben a bizniszben sok befektetés van. Sok időt, energiát vett és vesz el többektől.

Olyanoktól, akik nem vállalják személyesen a felelősséget, de máshogy se - a honlapjuk szerint. El lehet olvasni, láthatja mindenki, tudod, miről beszélek, ugyi?

Nos, egészen véletlenül ezen a honlapon van pár orvos elérhetősége és rögtön privátban kezdik el a nyomulást, ahogy látják itt, hogy - egy akár 18 vagy 14 évet SE betöltött akárki kérdezősködik, hogy mit tehet, ha picit beszűkült a fitymája.

Privát levelekkel operálnak, tájékozatlan emberekkel osztják meg a féligazságokat és a vad hazugságokat. Amikor én erre fölhívom a figyelmet, vagy bárki más, akkor jön a kis csapat és szépen lepontoz. Nem csak engem. Annyira, de annyira feltűnő ez, hogy az már röhej.

Zavarom az üzleti köröket. Hát, sajnálom. És téged is sajnállak, ha nem akarod észrevenni az egyértelműt.

Csak egy dolog hibádzik: én arccal, személyesen vállalom az összes szavamat, akik meg itt azt várják, hogy eltűnjek, azok szépen bújkálnak. A monitor mögül magyaráznak és görcsölnek, lapulnak.

No vajon ki a hitelesebb? :)

2013. márc. 21. 22:11
 18/21 A kérdező kommentje:

Egy árva szóval nem mondtam hogy mindenki hülye, csak marhára elegem van abból, hogy felteszek egy kérdést, erre átmegy OFF-ba.

Régebben nálam is felmerült a gyanú hogy üzleti érdekek húzódnak a dolog mögött, de ha jobban belegondolsz, baromság.. Mégis, hogyan lehetne "visszakövetni" hogy ki az aki beajánlotta XY pácienst valamelyik orvosnak, aki ezután pénzt ad XY-nak? Van egy titkos jelszó amit a beteg mond a dokinak?

Egy egyszerű honlap üzemeltetése meg közel sem olyan drága mint sokan gondolják, vannak ingyenes hostok amik ki tudják elégíteni egy ilyen minőségű oldal igényeit, a domainhoz meg évi akár 3ezer Ft-ért is hozzá lehet jutni.

Szerintem egyszerű a képlet: az a bizonyos András, aki csinálja a fent említett oldalt, egyszerűen fanatista, nincs rá jobb szó. Tény, hogy amit ő csinál, már túlmegy egy határon, és nekem sem tetszik a fanatizmusa annak ellenére, hogy én is metéltetni fogok. Viszont azt sem szabad elhanyagolni, hogy annak ellenére, hogy esetleg pár elcseszett műtéttől megóvtál néhány embert te és még azok akik ellenzik a metélést (a te szavaiddal élve: a barátaid), biztos vagyok benne, hogy legalább ugyanennyi embert el is ijesztettetek a műtéttől, és a mai napig szűk/le van tapadva a fitymája. Talán már rájöhettél te is, nem vagyok radikális metélés párti, csak a sajátom felett rendelkezem, de a metélést ellenzőknek sem kellene túlzásba vinni. Minden éremnek két oldala van.

2013. márc. 22. 06:41
 19/21 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem tartom jó dolognak, hogy valaki úgyhagyja a letapadt/szűk fitymáját. Hülyeségeket beszélsz, már megbocsáss. Sehol nem mondtam olyat, hogy inkább hagyja úgy, ahogy van. Sőt. Fölhívom a figyelmet arra, hogy MEG KELL OLDANI a szűkületet, csak nem mindegy, hogy hogy.

Nem úgy, hogy levágom még a lábát is a betegnek, hanem csak annyit vágunk, amennyit föltétlenül szükséges. Ennyi.

Ez az András meg a haverja (ketten vannak, ahogy ők mondják) iszonyú sok munkaórát tett ebbe. Tényleg hihetetlenül sokat. Az index fórumán sikerült elérniük, hogy gond nélkül reklámoznak, amennyit nem szégyellnek.

Az általuk ajánlott orvosok meg tuti, hogy fizetnek nekik. Hát ne legyünk már naívak, ugyan kérem.

Amikor azt a domaint regelték, nem volt ingyenes és a másik domain se volt az. Az a meló, amivel összetákolták a honlapot, az elég kemény volt. Módosítottak is rajta többször. Újították, stb. Szövegekkel is kellett szórakozni, elemeztem egy párat, egyértelmű, hogy egy része simán hamisítvány. A stílus lebuktatja őket.

Ezek gátlástalan csalók. Akik nem vállalják a szavaikat élőben soha. Velem ellentétben. Innentől magyarázhat bárki bármit.... hiteltelenek. Én meg nem vagyok az, ezért ez a nagy idegesség.

2013. márc. 25. 20:10
 20/21 A kérdező kommentje:

Nem azt mondtam én sem, hogy lebeszélted őket a megoldásról, de ha a megoldás tényleg csak a metélés lehet egyes esetekben, biztos vagyok benne, hogy páran meghátráltak.

Andrásék mint mondtam, eleinte nekem is gyanúsak voltak, hogy nagy pénzt akasztanak le ezzel, de nekem ez a gyanúm már rég eloszlott. Van sok zenekarnak, filmnek, színésznek is rajongói oldala, szerinted ők kapnak pénzt a nagy sztároktól? :) Ugye hogy nem. És ennek ellenére mégis vannak igen minőségi oldalak, és nem ingyenes domainnel.

Viszont mint írtam, ez a fajta fanatizmus mint az övék, nem tetszik nekem sem.

2013. márc. 25. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!