Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért van gyakran erekcióm?

Miért van gyakran erekcióm?

Figyelt kérdés

16 éves fiu vagyok. Nagyon gyakran erekcióm van. Mitől lehet? Mikor lefekszek aludni akkor egyből feláll. Reggel is úgy kelek fel. Van hogy a buszon is néha, de ezt el birom rejteni úgy hogy nem veszi senki se észre. A suliban a magyartanárra állandóan feláll. (mondjuk azért a tanár nagyon jól néz ki). Most nincs barátnőm. Félek hogyha lenne és pl: csókolóznák akkor felálna és az elég ciki lenne. Mitől van ez? Mit lehet csinálni?

Előre is köszi a normális válaszokat.

2013. márc. 12. 16:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Itt a tavasz, dagad a f*sz:)
2013. márc. 12. 16:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Mert fiatal vagy .Örülj hogy ilyen jól működik .Mert a tudatod alatt jól működik nálad a szimpatikus idegrendszer.

Ezért ő a felelős .Még csak csókolózásnál fog keményen állni.Sőt ilyenkor még más vonzata is lesz.De erről majd

priviben ha érdekel ,mert nem tartozik a kérdéshez már .

2013. márc. 12. 16:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem baj, ne aggódj. Ez így a normális! És ha lesz barátnőd, nem gáz ha feláll ha csókolóztok, az is normális. Az lenne a nem normális ha ilyen korban nem állna fel! Majd ha idősödsz úgy fog elmúlni :)
2013. márc. 12. 18:58
 4/4 anonim válasza:
Az nem baj ha csóknál feláll.:D én is szoktam néha észrevenni barátomnál,szerintem nagyon aranyos.^^ :D
2013. márc. 18. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!