Miért van az, hogy túl gyakran van erekcióm?
Egy 15 éves srác vagyok, és a "problémám" - ha ezt lehet problémának nevezni - , hogy túl gyakran van erekcióm(1 nap v 5-6x a reggeli ébredésen kívül). Pl.: van amikor órán, de van olyan is h csak ülök a buszon és...
Azt vettem észre, hogy amikor unatkozok, akkor jön ez elő.
Olyat is olvastam már, hogy ez a szüzesség elvesztése után elmúlik, de ez a variáció nem jött be. Van fix barátnőm, szóval még ez miatt sem lehet h nincs. Nem értem! Idővel majd elmúlik? Mit tudok ellene csinálni? előre is köszi a válaszokat
A te korodban ez a legtermészetesebb dolog, egyik hasonló korú srác mesélte nekem, hog y,ég a busz zötykölődésétől is merevedése van azonnal, tehát ilyenkor a fiúk nagyon érzékenyek, és mondhatni, bármitől, bármikor ... Majd akkor fogsz panaszkodni, ha az ellenkezője lesz a gond sé akkor se lesz merevedésed amikor ekllene :-) Szóval ne aggódj, teljesen egészséges jelenség.
Kriszti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!