Ez most mi? Volt egy barátnőm, aki egy k*rv@. Tőle lehet?
Figyelt kérdés
erre csak utóbb jöttem rá. tusolásnál észrevettem, hogy mintha egy hónapig nem mostam volna a szerszámot, ilyen fehér darabkák jöttek le róla. és büdös volt. Elmentem egy bőrgyógyászhoz, azt mondta nem nemi betegség, csak sokat mosom. felírt egy kenőcsöt,valami hng.baraxatum ( bocs, de nem tudom elolvasni az írást olyan ronda, de valami ilyesmi lehet), és azóta ez a fehérkés hámlás elmúlott, de a büdösség nem. mostam már mindennel, de nem akar elmúlni. összefügghet azzal, hogy pl. sokat mosom, vagy sok cukrot eszek? mit ajánlotok, ami elmúlasztaná a szagot??? pls értelmes válaszokat2013. márc. 8. 12:32
11/14 anonim válasza:
8: Nézd, lehet hogy miatta van, de az is, hogy valamelyik másik lánytól kaptad, vagy máshol szedted össze te (uszoda, nyilvános vécé, bármi).
Nekem egyszer volt egy csúnya fertőzésem, pont akkor, amikor olyan szűzi életet éltem, mint Teréz anya. Sokkal előtte szakítottam a barátommal tehát esélytelen hogy ő lett volna az oka, nem voltam senki mással, két tippem is van hogy honnan lett, de az biztos, hogy nem felelőtlen nemi élet miatt volt. A vádaskodással nem jutsz előbbre, meg kell gyógyulnod. Irány a doki.
12/14 anonim válasza:
Ne harapjátok le a fejét!Panaszait olyan, úgynevezett STD betegség okozza,ami elsősorban sexuális úton terjed. Te(kérdező) viszont tudd azt,h azért mert esetleg elkaptál valakitől egy ilyet, az nem azt jelenti,h k...va. Nagyon sok olyan nőnek is van ilyen problémája,akinek csak egy partnere van.
13/14 A kérdező kommentje:
ennek szerintem napi háromezer, és akkor még délelőtt tartunk. Tévedés, mert nem haragszok rá. nem veszek róla tudomást, ennyi. különben a kezem mindig megmosom, ha jövök, ha megyek.Erre figyelek mindig.a doki.. na az meg 5ezer, és csak 3 másodpercet néz rám.. utána még a másik hülye gyógyszer is kell... ami még egy 3-4 ezres kategória... remek :D
2013. márc. 8. 13:34
14/14 anonim válasza:
Menj SZTK-ba itt ingyenes a vizsgálat, és addig ne vidd át a bajod senkire míg ki nem kezelik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!