Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » SOS! Rögtön lelankadok mikor...

SOS! Rögtön lelankadok mikor szex van, mit csináljak? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az a problémám, hogy míg csak húzzuk egymást és tudom hogy nem lesz szex addig állok mint a cövek, de ahogy belemegy a barátnőm hogy oké akkor csináljuk egyből lelankadok. Ma is ez volt, hogy agyon hergeltük egymást, de úgy volt hogy ma nem csináljuk egyéb okok miatt, majd addig-addig hergeltem míg azt mondta oké, és kb abban a pillanatban össze is mentem... Teljesen kivagyok bukva, kb ez volt már 6-7. alkalom (van amikor merev maradok csak berakom és pillanatok alatt elmegyek), nem tudom mit csináljak... Nagyon bánt/idegesít a dolog és nem tudom mit csináljak hiába próbálok ellazulni rögtön ahogy oké csináljuk jön a lankadás...21F

Válaszotokat előre is köszi!

2013. márc. 7. 23:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Irány az orvoshoz. Urológus / pszichológus / szexuálpszichológus.
2013. márc. 8. 00:03
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Ahogy az első mondja. Ezt itt nem fogod tudni megoldani.
2013. márc. 8. 00:12
 3/7 anonim válasza:

Nekem ugyanez van, ez elég gyakori egyébként, szerintem a férfiak 10-20%-a ismeri ezt a problémát. Én is, pedig egy közvetlen, sportos srác vagyok, 24 éves. Az ok urológusok szerint PSZICHÉS, teljesítménykényszer áll mögötte. Valószínűleg tudat latt görcsölsz, hogy jó legyél az ágyban, jő legyen a lánynak. Nálam pl. valszeg az az ok, hogy furcsának találom berakni a punciba. Ez vicces, de dekoncentráltá tesz.

Én nagyon kis mennyiségű kamagrával próbálkozom, mert az orvos is potencianövelőt javasol ilyenkor.

ha van jobb megoldás, kérlek majd írj, mert érdekel

2013. márc. 8. 01:41
 4/7 anonim válasza:

100%,hogy pszichés,egyrészt egy férfi jobban tudja,mint én,mi áll mögötte,de urológusra nincs szükséged,hiszen előtte rendesen áll.:)

Nálam viszont volt egy érdekes eset,amin azóta is elgondolkodom néha.

Volt egy 4 éves kapcsolatom,szerelmesnek is éreztem magam,mégis problémát okozott vele a szex,gyakorlatilag teljesen kiszáradtam az elején (ami szerintem olyan egy nőnél,mint nálad ez a jelenség) és végig nem javult a helyzet,annyi síkosítót használtunk el mégis csak pár percig volt jó.

Na szakítottam.

Utána egy rövidebb kapcsolatba mentem bele,nagy csodálkozásomra nem kellett síkosítóért mennem egyszer sem.

Utána jött a mostani kapcsolatom,már 4. éve és még most is szokta mondani,hogy én vagyok az egyik legnedvesebb csaj az életében.

Szóval számomra már nyilvánvaló így utólag,hogy hiába éreztem magam szerelmesnek abba a régi illetőbe,komolyan mondom tudatalatt testileg taszított,mert végig komoly probléma volt ez és teljesen pszichés.

2013. márc. 8. 09:05
 5/7 A kérdező kommentje:

SZiasztok!

Én is pszichésnek érzem a dolgot, mert mint Linda jól mondod, előtte állok mint a cövek, szóval testi problémám nincs. Nem értem hogy miért van ez az egész, hisz kívánom a lányt borzasztóan, rengeteg előváladékom is van míg csak pettingelünk.

Azon gondolkodtam, hogy az előző kapcsolatom 'tehet' róla(1 hónap volt csak, nem hosszú) mivel az meg se fordult a fejembe hogy ilyen történhet velem hogy nem áll fel, míg az első szex előtt az a barátnőm nem kezdte el mondogatni, hogy remélem neked fel fog állni és nem lesz gond úgy mint az előző pasijával... és természetes hogy nem is állt fel csak kb a 4. próbálkozásra... És azon gondolkodtam hogy lehet hogy még ő úgymond ültetett belém egy félelmet és ezért van a dolog...

Akarom a lányt nagyon akivel most együtt vagyok, szeretem is és látom hogy ő is szeret, de egyre jobban jön az a félelem hogy emiatt vége lesz a kapcsolatunknak...

Az is bennem van, hogy amíg ellenkezik hogy neeem most nee, majd holnap stb az mintha spanolna és erre (is) állna fel a péniszem... Mert ahogy mondta hogy jó oké akkor most, elővettük a gumit és lekókadtam... :(

2013. márc. 8. 13:10
 6/7 anonim ***** válasza:
igazából nem szeretnél vele szexelni, ezért nem megy.
2013. márc. 9. 19:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem rágörcsölsz nagyon, lehet idegesít hogyha még be is rakod rögtön elmész.. Beszélj a csajjal, kérdezd meg h ugye nem baj h hamar elmegyek? ha azt mondja dehogyis meg nemgáz majd többet csináljátok akkor értesd meg magaddal hogy tényleg nem probléma... illetve ne győzködd a csajt h szexeljetek, nem is tudom ezt pontosan hogy érted... Az már épp elég baj, hogy győzködni kell ha naaaa dugjunk már..
2013. márc. 10. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!