Az anabolikus szteroidok szedésével milyen hormonális, szexuális zavarok jelentkeznek? SOS
Attól függ, milyen nemű vagy
ha fiú/férfi, akkor a szedés alatt kiszőrösödsz, gyorsabban nőnek az izmaid, és leáll a tesztoszteron gyártása a szervezetedben.. ez így önmagában még nem gáz, mert a szteroiddal juttatsz be, úgyhogy az izomnövekedés lesz a fő dolog
viszont ha abbahagyod, akkor kihullik akár az összes szőröd (szempilla is), a heréid elsorvadnak, nemzőképtelenné válsz (bár ez már a szedés alatt is asszem), melled nő (amiből akár tejszerű váladék jöhet), ellágyulnak az arcvonásaid.. egy szóval elnőiesedsz
és persze az izom nagy részét elveszted
hát szerintem gyereket már ne nagyon tervezz...
de azthiszem ilyen gyúrós körökben létezik valami "levezető" kúra, amit a szteroidokról leálló embereknek van... nem tudom, hogy mit tartalmaz, nem vagyok meggyőzve arról, hogy hatásos lenne...
de más választásod úgy sincs nagyon, nézz utána:)
nyah elmondom:D
minden emberben, férfiben és nőben is, termelődik ösztrogén, és tesztoszteron is (női és férfi nemi hormonok)
az, ami megszabja a nemi jelleget, az az arány.. vagyis egy férfiban pl van 2 egység tesztoszteron, és 1 egység ösztrogén (most hasamra csaptam, mondtam két számot), vagyis az arány 2:1 férfi javára
gondolom nem nagy meglepetés, hogy a tesztoszteron miatt termelődnek spermiumjaid
ha szteroidot nyomatsz magadba, akkor kívülről viszel be plusz tesztoszteront.. eddig volt 2 egység, most lesz 3, vagyis az arány 3:1 a férfi nemi jelleg javára.. emiatt felerősödnek a nemi jellegeid, elvégre nagyobb a különbség a női és a férfi jelleg között.. tehát izmosabb, szőrösebb leszel, stb
csakhogy a hormontermelés a szervezetben negatív visszacsatolással működik, vagyis ha a vérben lecsökken mondjuk a tesztoszteron szintje, akkor az agy jelez a heréknek, hogy termeljenek.. mivel termelődött, ezért megnő a vérben a tesztoszteron szint, és ezt az agy érzékeli és szól, hogy "oké, elég lesz egy darabig"... majd ha újra lecsökkent, megint szól
de mivel kívülről viszel be tesztoszteront, a véredben állandóan meglesz a kellő szint, vagyis az agyad nem fog szólni a heréknek, hogy termeljenek...
a probléma csak az, hogy mivel nincs használatban, ez a herefunkció visszafejlődik, úgyhogy ha a vérben végül lecsökken a szint, akkor sem fog tudni hormont termelni.. így az arány lecsökken 0:1re, a női jelleg javára.. ezért lesz a férfiember a cucc elhagyása után nőies, és tesztoszteron híján nemzőképtelen:/
az az igazság, hogy nemtudom mennyi idő alatt válik funkcióképtelenné a here.. de gyanúm szerint a másfél év elég volt hozzá...
ha jól tudom vannak erre ilyen boltok, ahonnan lehet szerezni a cuccot... ha ilyen boltban veszed, akkor kérdezd meg az eladót, hogy van e ilyen levezető bogyója.. nem vagyok benne az iparban, de ismerek olyat, aki igen, és ő mondta.... aztán vagy létezik, vagy nem, de egy próbát megér
Most sem tudok jobb választ írni,mint az előbb egy hasonlóra kérdésre.Fiúk hol van az eszetek ? A gatyában ?
Gyereket tervezni persze tönkrement nemi szervekkel is lehet .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!