Mitől ilyen a péniszem?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Tanácsot szeretnék kérni, hogy mit csináljak. A problémám a következő: -kb.1 éve folyamatosan viszket a zacsim és a farkam, és mikor megvakarom akkor utánna kisebesedik. Mostanra abba a stádiumba jutottam, hogy mindkettö egyetlen egy nagy seb, és nem akar elmulni. -a fitymám is egymerö seb és ahogy megfigyeltem már majdnem teljesen összeszűkült. Melegvizben mikor kiáztatom akkor sikerül teljesen hátrahúzni de közben kireped, és hámlik. Köszönöm az értelmes válaszokat2013. márc. 5. 22:59
1/7 anonim válasza:
Nézd, muszáj elmenned vele orvoshoz, ez amit leírtál kezelésre szorul!
2/7 anonim válasza:
Azért ilyen mert gombás .Már az egészre átterjedt a gomba ,attól viszket nagyon .Az egészet caneszten oldattal be
kellene kenni.Pár óra múlva meg neogranormonnal .Felváltva
kezelgetni. 1 éve semmivel nem próbáltad gyógyitani ?
3/7 anonim válasza:
velem is ez volt de egy kis bepanthennel elmúlt :) de ha újra kijön én is teszek ellene valamit !
7/7 anonim válasza:
Jesszusom, azonnal irány a bőrgyógyász!
El sem tudom képzelni, hogy tud valaki nem elmenni orvoshoz, miközben sebesre vakarja magát...
Az én tippem is vagy a gomba, vagy valami ekcéma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!