Baj, ha merevedés közben elferdül a farkam?
Figyelt kérdés
Nem is nagyon tudom mihez hasonlítani, olyan, mint egy félhold.. 14 éves vagyok.2013. jan. 26. 12:52
1/8 anonim válasza:
nem baj, ilyen az alakja.
a jövőbeni barátnőd értékelni fogja.
2/8 anonim válasza:
Ha felfelé, vagy lefelé görbül az természetes, ha oldalirányba akkor okozhat gondot de akkor sem feltétlenül.
3/8 anonim válasza:
Kicsit korrigálom kell a 2 válaszát.Egyedül a lefelé hajló
tud gondot okozni,de csak akkor,ha ez már kóros is .Ezt
az egy hajlást műtik akkor,ha akadályozza a sexet,ezentúl
még az utódnemzést is .A fiúnak meg bővebben privátban
4/8 anonim válasza:
Hát gondolom szoktál hokizni, esetleg egy olyan kéztartást vegyél fel ami szerinted egyenesíti a brét. Azonnali változást nem fogsz elérni, mert alakítani a szöveteket hosszú folyamat.
5/8 anonim válasza:
4 es ekkora butasággal hogy lehet kábitani egy fiút?
Beleolvastál már a biosz könyvbe,mondjuk a péniszanatómiába ?
6/8 Schreiner Ferenc válasza:
attól füg ha jobb kezes vagy és arra vered a farkat akkor azért ferdül arra ha bal kezeddel vered akkor arra ferfül
7/8 anonim válasza:
Nem értem teljesen, olyan mint egy kampó, vagy inkább banánra hasonlít? Ha előbbi, akkor azonnal műteni kellene, ha utóbbi akkor normális is lehet.
8/8 A kérdező kommentje:
Inkább banánhoz hasonlítanám. Nem hajlik se balra, se jobbra, csak lefelé, de keménynek kemény.. Nem értem...
2013. febr. 7. 09:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!