Ha pisilik, majd utána véletlenül nem törlöm le nagyon alaposan a pisit a makkról-ból és közvetlen utána maszturbálok, akkor normális hogy 1 kicsit sárgás a sperma? Vagy ha nem az akkor mit kéne tennem? Töröljem 110%-ban szárazra a nemiszervem?
Én lány vagyok, tehát fiú részről nem tudom.
Viszont, ha én pisilek, és utána közvetlenül maszturbálok, akkor nekem az ujjam lesz sárga.
"Árpád", úgy tűnik, vicces kedvében van :)
A válasz: igen, töröld tisztára.
Kedves Kérdező !
Én nő vagyok, így csak a férjem spermáját vizsgálgathatom-ha úgy tartja kedvem,kedvünk-,de azt kb. 27 éve :-) Szerintem a nagy szünetek után - amikor katona volt,vagy külföldön dolgozott és ritkán járhatott haza-
Az első menetnél sárgás, esetleg a másodiknál is kicsit, de egy két nap után teljesen normál fehéres, sőt ha nagy a hajtás és naponta többször szexelünk akkor egész világos majdnem halványkékes fehér. Ne gondold, hogy sperme vizsgálás a mániám ,több mint 20 év alatt tapasztaltam amit írok.
Szerintem ne kezdj ezért őrült tempóban maszturbálni, nem lesz semmi bajod ha sárga.:-)
Ellenben ha rossz szagú vagy csíp stb. lehet fertőzésed van-erről szerencsére csak olvastam-ha ez a helyzet azonnal menj urológushoz vagy bőrgyógyászhoz. Készülj rá ,hogy meg kell mutatni a szerszámod, de nyugi láttak sokkal kisebbet...
Nem is tudtam, hogy ilyen van! Mármint, hogy meg kéne törölni pisilés után a szerszámot. Én legfeljebb megrázom egy kicsit, de soha nem szoktam wc-papírral polírozgatni.
Egyébként az én spermám is sárgás néha, sőt sárgás foltok is szoktak benne lenni, de ez független attól, hogy előtte pisiltem-e vagy nem.
A sperma ha nem büdös-akkor csíp is ha büdös-, ha egészséges
kicsit vegyszerszagú.
A sperma a legkülönbözőbb ásványi anyagokat is tartalmazza a C-vitaminon kívül: magnézium, kalcium, fehérje, foszfor, kálium, nátrium.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!