15 éves vagyok és a cerkám csak 8 cm, simán meg 5 cm. A golyók is csak 3 cm-sek. Későn érő vagyok? Ez normális? Lehet, hogy valami nincs velem rendben?
Figyelt kérdés
169 cm, 60 kg vagyok2009. szept. 11. 19:25
11/18 anonim válasza:
Az egyik volt pasimnak volt vagy 10 cm.kicsi volt és játékos, nagyon tetszett benne, hogy mikor bekaptam befért az egész a számba és nem fulladoztam töle. ugyhogy ne izgulj, ha igy maradsz akkor se :-)
12/18 A kérdező kommentje:
10 cm! :D
2009. szept. 13. 11:06
13/18 A kérdező kommentje:
10 cm, egy kicsit több is.
2009. szept. 13. 11:06
14/18 anonim válasza:
Na, ugye? Az már nem is olyan kicsi, és ahogy korábbi válaszomban is írtam, még nőhet is és egyébként sem ez a legfontosabb, hidd el!
15/18 anonim válasza:
a 3 centis golyó az azért elég fura..:D
a farokkal semmi gond.
16/18 anonim válasza:
háát ez nem piszkálásnak de 12 lettem febuárba és nekem 8 cm amúgy volt már magömlésed?? ha igen mikor?
17/18 anonim válasza:
Akárki akármit mondd, hidd el nekem, a nők nem igazán törődnek a pénisz méretével. Legalábbis a normálisak nem, csak a perverzek, akik örülnek neki, ha fájdalmat okoznak nekik. Ugyanis ha egy nagy pénisz tövig behatol egy nőbe, az neki fájdalmas, főleg, ha szűkebb a hüvelye az átlagnál és nem tud kitágulni rendesen. Ahhoz, h. megfelelőképpen tudj bánni a nőkkel, nem nagy kuki kell, hanem egészen más dolgok, de ez nem ide tartozik.
18/18 anonim válasza:
Felmész szépen: www(pont)brazzers(pont)com ott vannak reklámok, ahol leírják, hogy hogyan növeszd. Sok szerencsét bébipénisz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!