15 éves vagyok és a cerkám csak 8 cm, simán meg 5 cm. A golyók is csak 3 cm-sek. Későn érő vagyok? Ez normális? Lehet, hogy valami nincs velem rendben?
Figyelt kérdés
169 cm, 60 kg vagyok2009. szept. 11. 19:25
1/18 anonim válasza:
Nem valószínű a későn érés, de 17 éves korig még nőhet.
Viszont valakinek csak ilyen lehetetlenül kicsi van.
2/18 A kérdező kommentje:
De az osztályba mindenkinek nagyobb, meg szerintem nekem is még nő. De amúgy lehet rásegíteni a növésében?
2009. szept. 11. 19:58
3/18 anonim válasza:
Szerintem ne aggódj! Csak 15 éves vagy! Még bőven fejlődésben van a szervezeted! A fiúk sokkal később érnek mint a lányok. Ha 18-20 évesen is fennáll ez a probléma akkor már kezdhetsz aggódni.
4/18 anonim válasza:
Ha nem nő meg ahogy még fejlődsz, akkor vannak jó módszerek a növelésére. De erre ráérsz még.
5/18 anonim válasza:
Egy kicsit még biztos fog nőnik, de ha mégsem, szentem ez ellen nem nagyon tudsz tenni semmit, bár ezt igazán csak orvos tudná megmondani. Mondjuk most is kikérheted egy orvos véleményét, úgy, h. felteszed neki uezt a kérdést, mint itt. De ha ekkora marad, igazából az se annyira gáz, szentem akad még olyan, akinek ekkora, csak titkolja. Hogy ez gondot okoz-e neked, az csak akkor derül ki, ha majd lefexel vivel, de csak azért most ne feküdj le senkivel, h. ezt próbára tedd. Igazából a nőknek se annyira számít általában, bár a te esetedben már lehet. De biztos van vmi megoldás. Ha a merev állapot eléri a 10 cm-t, amire még elég nagy esély van, akkor azért annyira már talán nem lehet nagy baj. A nyugalmi állapotban több ffinek is összemegy 5 cm-re.
6/18 A kérdező kommentje:
Aha rendben! Egyébként mettől kell mérni, a kezdetétől, vagy a benyomni a vonalzót a csontig, mert ha csontig nyomom akkor van 9 cm is.
2009. szept. 11. 21:59
8/18 A kérdező kommentje:
Akkor van az simán 6,3 cm, állva meg 9,2 cm. De ezt úgy mértem hogy a tövénél tökig benyomtam. Így kell mérni?
2009. szept. 12. 09:37
10/18 anonim válasza:
Szeva, azt nem tudom,hogy a golyókat hogy mérted le, kérlek áruld el, de a helyes mérési technika:
merev állapotban hátrahúzod a bőrt,ameddig csak tudod, majd a pénisz felső felét, tehát amit látsz fölül, azt méred le a tövétől a makk hegyéig. Én ezt vhol olvastam, állítólag így helyes a mérés.Remélem segítettem, majd írd meg,hogy így mennyi lett. 21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!