Hereviszer elott vagy utan?
Figyelt kérdés
A parom andrologusnal jart,mert 1 millio / ml spermaja van.Mar szemre megtudta allapitani,hogy hereviszertagulata van es muteni kell,kozben orvossagot is irt fel,Profertilt.Most nem tudom,hogy mutet elott is megkezdheti vagy majd mutet utan,mert addig van 3 het.2013. febr. 26. 15:30
1/4 anonim válasza:
Hát az 1 millka az a minimum szinthez is minimum .
Nem azért irták fel,hogy a dobozban kell tartogatni .
Sokat nem tudtam kihámozni a gyógyszerről,de valami meddőség kezelésre van .
2/4 anonim válasza:
Átlagosan 50 millió spermiumot üritenek a férfiak alkalmanként. A terhesség eléréséhez 15mill/ml liter kell
1 választ kiegészítve .
3/4 A kérdező kommentje:
kedves elso valaszolo jol tudom mire kapta a gyogyszert,en teljesen mast kerdeztem,fokepp nem azt,hogy a dobozban tartogassam e!
2013. febr. 26. 18:17
4/4 anonim válasza:
Kedves kérdező a gyógyszer nevét sem kellett volna a kérdésben kiírni. De a logika is azt mondja ,azért írták fel, mert szedni kell.Ha ez nem így lenne,akkor a gyógyszert
felíró orvos mondta volna ,csak műtét után szabad,vagy kell szedni . Ha meg műtét után kellene,akkor még fel sem írta volna.Ki tudja addig még mi történik .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!