Budapesten hol lehet rövid fék "műtétet" elvégeztetni?
Figyelt kérdés
Lehet magánklinika is pénzért, ebben az esetben a áráról is érdekelne valami info. Lakhelyem nem Budapest, ezért gondolom hogy TB-sen itt nehéz megoldani, de igazából nem tudom hogy hogyan megy az ilyesmi, ha a lakhelyem nem a főváros.2013. febr. 24. 17:20
1/4 anonim válasza:
A legjobb ha a lakhelyedhez közeli SzTK urológiai szakrendelésére mész el. Lehet hogy azonnal nem kerülsz
sorra,de megéri várakozni akár 2 hónapot is .Mondom én,mert nem látok zsebedbe.Magánban ez 20 at kóstál.
Pesten 30 is lehet.Amiről tudok ,magán klinikán 50 volt
2/4 anonim válasza:
Pesten is elvégzik TB-re, menj be a legközelebbi kórház Urológia szakrendelésére. Ha Pesten dolgozol, vagy csak neked egyszerűbb PEsten megcsináltatni, nem fognak elhajtani.
3/4 A kérdező kommentje:
Kicsit off: Tehát akkor én Pesten is elmehetek bármilyen okból egy sztk-ba, ugyan úgy mintha a lakóhelyem közelébe mennék? Pl fül orr gégészhez, vagy szemészetre, vagy akárhova?
2013. febr. 26. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!