Miért nincsen széklete nagypapámnak már több napja?
Tán székrekedés?
Mióta nincsen?
Szia!
Szerintem vigyétek el nagypapátokat egy orvosi vizsgálatra, mert ez akár egy vastagbéldaganat előjele is lehet. Nem szeretnélek megijeszteni, és remélem, hogy tévedek, de személyes tapasztalatból javaslom, mert nálunk is megtörtént hasonló dolog nagymamámmal, kb. 5-6 napig nem volt széklete, akkor vett be hashajtót, attól lett neki egy kevés, de pár napra rá mentőnek kellett elvinnie és kis híján bele is halt szegény, mert azonnal meg kellet műteni vastagbéldaganat miatt.
Ezt csak azért írtam le, mert jobb félni mint megijedni, és még egyszer mondom, tiszta szívemből remélem, hogy nincs semmi komolyabb baja a nagypapádnak, de azért ajánlanám az orvosi vizsgálatot, mert utána már meg lehet nyugodni.
Minden jót!
szia !
Sztem minden féle képpen vidd el orvoshoz, mert pontosan pénteken hallottam egy olyan esetről,amikor a biosz tanár mesélte a barátomnak, hogy az apukájának nem volt széklete egy hétig..és képzeld el :( sajnos meghalt! Sztem elég sürgős lenne, hogy elvidd! Én nem akarom az ördögöt a falra festeni, de ez nem hiába van :( Siessetek! Sok sikert!
Szia!
Én is sokat küszködtem ilyen problémákkal. Évekig szedtem hashajtót, ami nem jó mert a maradék egészséges bélbolyhokat is tönkre teszi. Minden reggel éhgyomorra joghurtba, vagy kefírbe keverj bele zabkorpát ,(fillérekért kapsz akár bioboltban) vagy olyan műzlit amiben látod egészben a magvakat(én a Lidl-ben szoktam venni 1 kg-os 4-500 ft környékén van). Ne erre a reklámozott szar műzlikre gondolj!Ez munkára bírja a beleket és megoldódik a dolog, és sok gyümölcs mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!