Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Az mért van hogy maszturbálás...

Az mért van hogy maszturbálás után rögtön el kell mennem pisilni de a pisi csak nagyon lassan vékonyan nehezen jön és rögtön szét is hullik nem marad egyben. Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
12/f
2009. szept. 9. 17:36
 1/9 anonim ***** válasza:
47%
Áll a farkad, nem? Akkor ilyen, ha nem tünt volna még fel. H miért kell verés után menned pisilni, azt nem tudom, de ennél nagyobb bajod ne legyen. Szex után a pisi egészséges, segít megakadályozni esetleges kórokozók megtapadását.
2009. szept. 9. 17:41
 2/9 anonim ***** válasza:
38%
Azért nem tudsz pisilni, mert maszturbálás közben a szervezeted egy olyan vegyületet termel, ami megakadályozza, hogy pisilni tudj (e miatt nem pisilsz be szex közben :D) Maszturbálás után ennek az anyagnak fel kell szívódnia.
2009. szept. 9. 17:44
 3/9 anonim ***** válasza:
58%

Na várj 2. válaszoló, ebben biztos vagy? Csak mert:

1. Én tudok pisilni. Nem könnyű, de pont ugyanilyen nehéz, ha csak áll a fütykös és nem vertem ki/nem szexeltem.

2. Én egyébként sem szoktam bepisilni. Akkor sem, ha nem szexelek/maszturbálok. Minek kellene akkor ilyenkor extra hormon, vagy hasonló?

És by the way, akármilyen vegyületet állít is elő a szervezet, az nem állítja meg a pisit. Legfeljebb összeránt valami izmot, ami megállítja. De akkor meg tök mind1, miért húzodott össze, nem? Idegi szabályozás inkább valószínű... Szal mennyire vagy biztos abban, amit írtál?

2009. szept. 9. 17:50
 4/9 anonim ***** válasza:
55%
Teljesen biztos vagyok benne, még anno elsős gimis koromban tanultuk szexuális felvilágosító órán :D
2009. szept. 9. 18:30
 5/9 anonim ***** válasza:
39%
Korán kezded a faszverést, abban a korban még nem a legjobb érzés. Másrészt utána elég körülményes hugyozni, várj vagy 10 perced, nyugodj le.
2009. szept. 9. 18:51
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem tudsz vizelni, mert szexuális izgalom hatására a prosztata, ami a húgyhólyag alatt helyezkedik el és körbefogja a húgyvezetéket, megdagad és elzárja a vizelet útját.

1.) Biztos volt/Majd lesz veled olyan is, hogy nagyon kell vizelni és erre feláll. Ez azért van, mert a teli húgyhólyag ingerli a prosztatát, amit így szexuális ingerek érnek és beindul a rendszer.

2.) Biztos hallottál már időskori vizelési problémákról. Mivel ilyenkorra a férfiak egy részében megnagyobbodik a prosztata, az elzárja a vizelet útját és nehezebben lehet üríteni.

Ejakuláció után viszont előfordulhat vizelési inger pont amiatt, hogy a prosztata visszaáll az eredeti méretére.

Egyébként mi az, hogy "széthullik, nem marad egyben"?

2009. szept. 9. 19:53
 7/9 anonim ***** válasza:
60%
@17:44 - Elég érdekes megoldás, csak szerintem oltári nagy hülyeség. Hol olvastad vagy hallottad?
2009. szept. 9. 19:58
 8/9 anonim ***** válasza:
58%

17:44-es egy idiótaságot mondott most.

19:53-asnak van igaza.

Mondjuk nekem is volt olyan, mivel baromi korán kezdtem a f@szverést, hogy csípet és fájt a vizelés ricsirecsi után, és nehezen is jött... utáltam is, de ez az idő előrehaladtával elmúlt, szerintem neked is picit korai még a dolog...

2009. szept. 10. 11:08
 9/9 anonim válasza:
hát XD nekem nemis fájt nem csipet semmi 1. alkalommal se máskor se nagyon jó volt 12/f de hogy lehet hogy 10 évesen jött a sperma másnéven a ge ci ? :'D
2016. dec. 5. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!