Az mért van hogy maszturbálás után rögtön el kell mennem pisilni de a pisi csak nagyon lassan vékonyan nehezen jön és rögtön szét is hullik nem marad egyben. Ez mitől lehet?
Na várj 2. válaszoló, ebben biztos vagy? Csak mert:
1. Én tudok pisilni. Nem könnyű, de pont ugyanilyen nehéz, ha csak áll a fütykös és nem vertem ki/nem szexeltem.
2. Én egyébként sem szoktam bepisilni. Akkor sem, ha nem szexelek/maszturbálok. Minek kellene akkor ilyenkor extra hormon, vagy hasonló?
És by the way, akármilyen vegyületet állít is elő a szervezet, az nem állítja meg a pisit. Legfeljebb összeránt valami izmot, ami megállítja. De akkor meg tök mind1, miért húzodott össze, nem? Idegi szabályozás inkább valószínű... Szal mennyire vagy biztos abban, amit írtál?
Azért nem tudsz vizelni, mert szexuális izgalom hatására a prosztata, ami a húgyhólyag alatt helyezkedik el és körbefogja a húgyvezetéket, megdagad és elzárja a vizelet útját.
1.) Biztos volt/Majd lesz veled olyan is, hogy nagyon kell vizelni és erre feláll. Ez azért van, mert a teli húgyhólyag ingerli a prosztatát, amit így szexuális ingerek érnek és beindul a rendszer.
2.) Biztos hallottál már időskori vizelési problémákról. Mivel ilyenkorra a férfiak egy részében megnagyobbodik a prosztata, az elzárja a vizelet útját és nehezebben lehet üríteni.
Ejakuláció után viszont előfordulhat vizelési inger pont amiatt, hogy a prosztata visszaáll az eredeti méretére.
Egyébként mi az, hogy "széthullik, nem marad egyben"?
17:44-es egy idiótaságot mondott most.
19:53-asnak van igaza.
Mondjuk nekem is volt olyan, mivel baromi korán kezdtem a f@szverést, hogy csípet és fájt a vizelés ricsirecsi után, és nehezen is jött... utáltam is, de ez az idő előrehaladtával elmúlt, szerintem neked is picit korai még a dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!