Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szerintetek szőrbenövés?

Szerintetek szőrbenövés?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy borotválom a bréét, és most megjelent egy piros folt a tövénél. Mit tudok csinálni neki? Próbáltam piszkálni tűvel, de semmit nem segített. Kerülöm az orvosokat, így ha lehet akkor ilyen praktikákat mondjatok inkább. Ha kell rakok fel ilyen szerkesztett képet is mert én nem vagyok biztos benne hogy az.

2013. febr. 18. 17:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne piszkáld tűvel, ha szőrbenövés, akkor 1. vagy visszahúzódik, 2. fehér teteje fog nőni, akkor már megpiszkálhatod tűvel. A lényeg, hogy várjál egy kicsit, jó eséllyel elmúlik magától- ha valóban erről van szó.
2013. febr. 18. 17:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ, hát már bolygattam kicsit, de mivel nem látom értelmét így várok. Mennyi idő múlva kellene látnom a változást kb?
2013. febr. 18. 17:29
 3/5 A kérdező kommentje:
valamint ha mégis orvoshoz kéne fordulnom akkor mégis kit keressek vele? bőrgyógyászt?
2013. febr. 18. 17:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem 1 hét alatt azért lesz valami vele. Ha nő a piros folt, vagy nagyon viszket vagy nagyon fáj, akkor persze mehetsz előbb is orvoshoz. És igen, a bőrgyógyász tud majd ehhez a leginkább hozzászólni.
2013. febr. 18. 17:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Még egyszer köszönöm a segítséget, akkor várok hétfőig, ha semmi változás akkor majd elmegyek egyhez.
2013. febr. 18. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!