Korai magömlés ellen mit tehetnék? Nagyon fontos!
Leginkább olyanok tapasztalatát várom akiknek sikerült leküzdeni. Én két évig próbálkoztam, nem ment... minden módszert kipróbáltam, a lassú elhúzott maszturbálástól kezdve az elszorítós módszerig. Nagyon rányomta a bélyegét az életemre a dolog... szeretnek a nők, elég jó vagyok ismerkedésben/csajozásban/hívdahogyakarod, de mindig otthagyom őket még mielőtt dugásra kerülne a sor, mert jártam már úgy nem is egyszer, hogy kiröhögtek, mikor kiderült hogy egy percig sem bírom. Számomra ez a világ legnagyobb szégyene, nem érdemlek nőt... de nagyon vágyom már egy normális párkapcsolatra.
Ezzel valami orvoshoz el lehetne menni? Esetleg ideiglenes megoldásképpen valami szert tudtok rá ajánlani amit meg lehet rendelni netről pl? Tudom hogy a szerek rosszak, de ilyen megoldásra is nyitott vagyok. Vagy aminek a legjobban örülnék: valami könyv esetleg létezik a témával kapcsolatban?
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!