Fiúk ti ülve pisiltek otthon?
Ez provokatív kérdés és milliószor volt már kiírva.
Nem, nem vizelek ülve csak állva. És nem , nem hugyozom össze a klozetot és környékét. És nem fogok céklalevet fecskendőből a wc-be nyomatni, hogy lehessen látni, hogy fröcsög szét a 'húgy'.->(lásd egyes pont)
És ha most valaki azzal jön, hogy össze-vissza van vizelve a wc és környéke, akkor a hiba önnél van ill. a párjában. 1, Nem hátrahúzott fitymával kell vizelni!!!
2, Ha hátrahúzom én is el tudok hugyálni 4-5 méter távolságra is.
3, Az eü. okokból körülmetéltek és a zsidók is más kérdés.
Én igen.
De idegen helyen tisztasági okokból inkább állva.
Természetesen ülve! Régen egyszer nadrág nélküli vizelésnél a lábszáramon éreztem, hogy vissza tud fröccsenni, azóta inkább leülök(esetenként térdelek elé), még ha macerásabb is. Ráadásul én is szoktam takarítani a csészét...
Nem ítélem el aki nem így teszi, majd csak rájön magától, hogy nem barlangban vagyunk már...
37F
Én voltam az első aki azt írtam, hogy ülve. (Jól le is lettem pontozva érte.)
És én takarítok magam után. Annyira jól azért nem megy, hogy külön takarítónőt vegyek fel. Meg igazság szerinte nem is olyan nagy munka, hogy ne férne bele az időmbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!