Szerintetek még fog nőni? (lent)
Figyelt kérdés
A péniszem 15 évesen csak 7cm(mereven)! 50 kg vagyok, 161cm. Nagyon későn érő típus vagyok.2013. febr. 11. 20:30
1/6 anonim válasza:
Fog hát, nyugodj meg! Ilyen idős koromban nekem sem volt sokkal nagyobb. Most 18cm.
2/6 anonim válasza:
biztos fog nyugodj meg
nekem 12 évesen volt ennyi most 15 cm és 17 vagyok
de én korán érő vagyok
lehet hogy neked még 20 éves korodig fog nőni
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a megnyugtató válaszokat :D
2013. febr. 11. 23:00
4/6 anonim válasza:
Testedhez viszonyitva arányos is ,de most jön a növekedési kor
5/6 anonim válasza:
Nekem 15 éves koromra lett 15 cm, azóta egy mm-t se nőtt.. Nem elkeseríteni akarlak, még simán nőhet akár 2-3 szorosra is, de azért jobb ha abba is beletörődsz, ha nem nő csak 2-3 cm-ert. Sok férfinak sajnos, nem sajnos 10-12 cm ese van. Ezzel sok mindent nem tudsz tenni, csak annyit, hogy vársz és bízol benne, hogy még változik.
6/6 anonim válasza:
nőni fog még nyugi, nekem 13 évesen volt 14centi, most 15 vagyok és 20cm mondjuk a két év alatt meg is nyúltam rendesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!