Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Erős arcszőrzethez milyen...

Erős arcszőrzethez milyen borotvát vegyek?

Figyelt kérdés
Villany, vagy hagyományos pengés? nem tudom... :/

2013. febr. 10. 14:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Villany, bár azzal naponta kell borotválkozni és lehet nem mindig lesz hozzá kedved vagy időd, így vegyél hagyományosat is.
2013. febr. 10. 14:34
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is hasonló az esetem, én a mach 3-at használom, nekem a villany nem jött be, kipattogzott tőle a képem.
2013. febr. 10. 14:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Maradj csak a hagyományos 2 pengésnél .Felesleges minden extra .Nekem a hagyományos wilkinson van a hozzá váló penge befogóval .Nem panaszkodom rá,pedig több mint 40éve borotválkozom.Volt miket kipróbálni .Ez nem is telik el,

mint a modernek .Persze hagyományos pengés alatt pontosan nem tudom mit értettél .Mert már a müa.fogatott két élü is hagyományos .

2013. febr. 10. 15:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha bátor vagy akkor esetleg borotvakés...
2013. febr. 10. 20:36
 5/5 A kérdező kommentje:

Akkor utánanéztem a gépeknek...

Egy Braun series 3 340-et vettem. Eddig meg vagyok vele elégedve. Kétszer használtam, és elvileg leszedi a 3 napos borostát is... hát, hagyott pár szálat, de azt meg leszedtem a szakállnyíróval... ennyi :)

Ezelőtt series 1-em volt, de ez kíméletesebb az arcomhoz. Nagyon tetszik egyelőre! :)

Az ő tesztjeit néztem:

[link]

Hivatalos oldal:

[link]

15 körül volt a tescoba, és ez a sima 340, szerintem csak egy minimális dizájnfrissítésen esett át, és így lett a 340s-4, azaz parasztvakítás. Meg asszem erre csak 1 év gari van, míg a 340s-4-re 2, de annyit meg nem ér az +6-7 ezer... :)

De nem néztem utána komolyabban, úgyhogy lehet hülyeséget mondok :)

2013. febr. 18. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!