Melyik borotva lenne nekem az ideális?
számtalan félét kipróbáltam már, olcsóbbat, drágábbat, de egyikse szedi le rendes az arcszőrzetem.
mindegyikkel kell, hogy a szőrszálakkal ellentétes irányban is borotválkozzak, mert másképp neméri el a kívánt hatást.---> felsérti a bőrt, vérzik, utána érzékeny. :S
BOROTVAHABOT (sensitive)
After Shavet (sensitive)
is használok, nem vagyok lüke...
Nem feltétlenül a borotva a hibás.
Én borotválkozás elött mindig meleg víz alatt tusolok, hajat mosok meg a szőrt is megmosom hogy tiszta legyen egyrészt, másrészt meg hogy a vérkeringésemet jól beindítsam a meleg vízzel. Aztán egy tiszta törülközővel megszárítom és rá a borotvahab. Várok egy két percet, utána elösször növekedési irányba, majd ellene borotválom le, közben grimaszokat vágok hogy feszüljön a bőr. Jah és mindig meleg/forró vízzel öblíteni a pengét. Végül ha készen vagyok elösször meleg, aztán hideg vízzel lemosom az arcom, hagyom hogy magától megszáradjon és utána aftershave.
Ez elsőnap nagyon puha bőrt nyújt, második nap végére már azért borostás vagyok, de akkor csak növekedési irányba vágom le, nekem is könnyen iritálódik az arcom.
Ajánlom a borotvahabnál vmi sensetive terméket választani, én a nivea-t használom, nagyon bejön
remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!