Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Melyik borotva lenne nekem az...

Melyik borotva lenne nekem az ideális?

Figyelt kérdés

számtalan félét kipróbáltam már, olcsóbbat, drágábbat, de egyikse szedi le rendes az arcszőrzetem.

mindegyikkel kell, hogy a szőrszálakkal ellentétes irányban is borotválkozzak, mert másképp neméri el a kívánt hatást.---> felsérti a bőrt, vérzik, utána érzékeny. :S

2009. szept. 4. 20:00
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Én eldobható sárga wilkinsont használok nekem ez jött be.
2009. szept. 4. 20:08
 2/19 A kérdező kommentje:

neked az leszedi rendesen? milyen gyakran borotválkozol?

most épp 2800 Ft-os Wilkinsont használok, tes.oban vettem, de nemvált be. :S

jah, kb 5 éve borotválkozok, napi rendszerességgel.

munkámból adódóan arcszőrzet nuku. :S

2009. szept. 4. 20:11
 3/19 anonim ***** válasza:
Párom a most 3 pengés Gillett-et használja, nem tudom a fantázianevét. Hivatásából adódóan ő is 9 éve minden nap borotválkozik, kivéve hétvégén és szabadságon. :D Neki ez vált be (egyelőre), bár ezzel is kell neki száliránnyal ellentétesen is végigvinni, de szerintem ez mindegyik borotvánál így van. Vele is végigpróbáltuk már többfélét is, több árfekvésben is, de egyelőre ezzel ki van békülve. Szerintem sokat számítana, ha borotválkozás utáni krémet használnál, neki bevált pl. a Nivea, attól rugalmasabb, simább a bőre, jobban bírja a borotválást. Bocs, hogy én írom ezt meg, de ő jelenleg szept. közepéig-végéig nincs net- és otthonközelben. 27/L
2009. szept. 4. 20:19
 4/19 A kérdező kommentje:

aftershavem nekem is van, jó minőségű, és az valamelyest lenyugtatja.

csakhát ha már nem olcsó a borotva, elvárnám hogy levigye rendesen a szőrszálakat.

2009. szept. 4. 20:22
 5/19 anonim ***** válasza:

Én jó ideig a 4 pengés Wilkinsont használtam, de azzal olyan érzés volt néha, mintha nem vágná, hanem tépné (pláne, ha kicsit hosszabb volt), és nem is vitte.

Most a 3 pengés Gillettet (vagy hogy írják?) használom, és ez sokkal jobb. (talán 3G a neve)

2009. szept. 4. 21:19
 6/19 A kérdező kommentje:

Gillettet és Wilkinsont is használtam már, eddig egyik se vált be.

A noname tescos jobb volt. :D

a mostani Wilkinson amit használok 5 pengés.

2009. szept. 4. 21:28
 7/19 anonim ***** válasza:
ember! kitalálták már a vvillanyborotvát nem? vannak tök klassz 3 körkésesek, áttolod az arcodon és az tuti leszedi neked ami nem oda való. ne az árán próbálj spórólni, mert ha megnézed a sokféle eldobható sza*okkal próbálkozva, szinte ugyanott vagy
2009. szept. 4. 22:04
 8/19 A kérdező kommentje:
és arra mi a bizonyíték hogy jó is lesz???
2009. szept. 4. 22:11
 9/19 anonim ***** válasza:
ha nem próbálod sosem tudod meg..szerintem csak hatásosabban dolgozik mint te kézzel. meg aztán hát nem véletlen hasznáéják olyan sokan:)
2009. szept. 4. 22:15
 10/19 A kérdező kommentje:
van sokféle borotva és mindegyiket sokan használják. :D
2009. szept. 4. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!