Mitől nő foltokba az arcszőrzetem?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok, és még mindig csak foltokba nő a szőr az arcomon(a lábam, és a hasam is szőrös, szóval nem vagyok csupasz alkat), de ahol nő ott viszont nagyon erős. Mitől lehet ez? Gynecomastiám is van egy orvos szerint, vagyis kevés férfi nemi hormontól lehet hogy itt-ott nő csak szőr?2013. jan. 31. 14:24
2/10 anonim válasza:
Lehet hogy neked gyárilag ilyen a szőrtűsző állományod .
Hormon gyanus lennél ott se nőne.Az orvosok erre azt mondják
a maguk nyelvezetébe ,TRM betegség.A beteg úgy sem érti .
Ez annyit jelent ,tudja rosseb micsoda .:-)
3/10 anonim válasza:
Lehet, hogy nincs mindenhol szőrtüsződ. De az én párom 25 éves, és neki is foltos. Vagyok igazából csak pár helyen nem nő neki rendesen... de ő kiskorában leforrázta az arcát, ami ugyan nem látszik, viszont ő erre fogja a foltokat.
4/10 anonim válasza:
A Gynecomastiád mennyire veszes? En is hasonlo helyzetben vagyok. Nekem 'enyhe' de igy is zavaro... orvosnal nem voltam vele.
5/10 A kérdező kommentje:
nekem is enyhe, de nekem is nagyon zavaró..ultrahangal állapították meg, de komolyabban foglalkozni már nem voltak hajlandók foglalkozni vele..
2013. jan. 31. 14:52
6/10 anonim válasza:
Miota van? Nekem csak a mellbimbo alatt egy kicsi, es csak nyaron latszodik, vagy ha melegem van/meleg van, akkor ilyen kup alakban megduzzad. Nem annyira lathato, de engem zavar. Vekony vagyok.
7/10 A kérdező kommentje:
hát, körülbelül serdülőkorom óta, de nem akar elmúlni, már azon gondolkodom, hogy veszek ilyen anti-ösztrogéneket
2013. jan. 31. 15:02
8/10 anonim válasza:
Én nem értek hozzá,de az ösztrogén az női hormon.
Hogy az anti is az e ,nem tudom.Nem kevered a tesztoszteronnal
9/10 A kérdező kommentje:
az anti az pont az, hogy blokkolja a tesztoszteron ösztrégénné alakulását
2013. jan. 31. 21:57
10/10 anonim válasza:
nem tudom mennyire súlyos az eset, de azt műtéttel tudják azt hiszem eltávolítani, mivel ott felhalmozódott a zsír. Vagy ha csak a mellbimbód körül, akkor valami szövetet távolítanak el alatta.. Ilyen 3 perces műtétnek nézett ki a youtubeon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!