Lehetséges, hogy azért nem nő az arcszőrzetem (csak kevés helyen és gyengén) mert túl sokat maszturbálok? 19/F
Persze. Az brit tudósok hamarosan megtalálják az összefüggést, és bebizonyítják, hogy a szakállasok soha nem nyúltak még magukhoz.
Ugye te sem gondoltad komolyan a kérdést?
Nem lehetséges! A kettőnek semmi köze egymáshoz.
Attól, hogy maszturbálsz, még nem fogynak ki a hormonjaid, amik felelősek a szőrzet növekedéséért is.
Én se hiszem, h volna összefüggés, viszont a Te korodban már egészségesebb lenne partnerrel ... ( nem a maszti :D )
Ne féj, tudod, a férfi és a nô azért nem értik meg egymást, mert mndketten mást akarnak: a férfi nôt, a nô férfit. :)
Szal csak nyugodtan, a lényeg, hogy érezz is valamit iránta és ne magadra figyelj, hanem rá: akkor lesz igazán jó Neked, ha Neki jó. :)
Szerintem a kérdező komp akart lenne de aztán nemkomplett...
Mégis mi a túró köze lenne hozzá? 19 évesen csak jogilag vagy felnőtt, még kölök vagy! Amúgy van akinek sosem nő több..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!